News

Saint Lucia with Volvo XC 90 R-Design Plug-in Hybrid, S/V 60 Cross Country

На 11.12.2015 година в салона на Volvo в София се състоя празникът на Света Лусия. На традиционния скандинавски празник на светлината в комбинация с типично шведска обстановка бяха представени S60 Cross Country, V60 Cross Country. Автомобилите са с 4Х4 задвижване, уникани елементи в интериора и екстериора и създадоха без съмнение, впечетляващи продукти, с които да се чувствате еднакво добре пред операта или на Черни връх.
Гвоздеят на вечерта беше XC90 R-Design Plug-in Hybrid, който се отличава с над 400 к.с. мощност при само 2,1 л разход на гориво - безгранично удоволствие зад волана и впечатляваща грижа за околната среда.
На тържеството по случай представянето на трите автомобила гостуваха Детски радио хор на БНР, които представиха легендата за Света Лусия и огнено шоу, което по неподравен начин допълни шведката атмосфера с бляскъв огнен спектакъл.
Volvo Cars Bulgaria представя интересните хора на България е нов проек,т с който се захваща шведският бранд.
Volvo реши по нестандартен начин да представи интересните хора на България, като избира истории на хора със сходна идеология на бранда, а именно: екология, дизайн, сигурност!
Трифон е един от собствениците на фондацията I Have a Bee. Решихме, с помощта на Volvo и в частност S60 Cross Country да представим известните хора на България и каузата на фондацията . Клипа може да видите на адрес: https://youtu.be/t6MlmpaBFS8

Back