News

С ХЪС И ДОБЪР ЕКИП – НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!

  • Представете се с няколко думи (име и фамилия, длъжност и отдел, от колко години сте в компанията).
    Казвам се Анна-Мария Йорданова и съм Експерт митническа обработка и ИСУ в Техническа дирекция. Работя в Мото-Пфое от малко повече от 2 години.

 

  • Кои лични силни страни и качества смятате, че са ви помогнали да бъдете това, което сте в момента в Мото Пфое?
    Изключително упорита и точна съм, държа задачите да се вършат качествено и в срок, като по този начин се подпомага работата на всички звена по веригата.

 

  • С кое постижение в работата си тук се гордеете най-много?
    Гордея се с факта, че с работата си успях да спечеля доверието на ръководителите и успявам да се развивам и да бъда максимално полезна за работния процес.

 

  • Според Вас с какви предизвикателства се сблъскват жените в автомобилната индустрия?
    Всяко нещо, с което който и да било човек се захваща, е предизвикателство и тест дали и как ще се справи. И винаги е изправен пред риска от недоверието. Понякога жените в автомобилния бранш се сблъскват с възможността да бъдат подценени. Но в нашата фирма има много примери, че жените се справят, независимо в какви ситуации са поставени.

 

  • Какво бихте казали на жените, привлечени от кариера в автомобилния бранш?
    Бих им казала, че няма нищо страшно. С достатъчно амбиция и хъс, със сплотен и разбиращ се екип, който застава зад теб и в трудни и в щастливи моменти, няма невъзможни неща.

 

  • Как запазвате баланса личен живот/работата?
    С натрупването на опит се научаваш да управляваш времето си рационално и да запазиш този баланс. Е, разбира се, понякога се налага да се адаптираш към внезапно появили се предизвикателства и да пренареждаш приоритети в движение, но пък умерената динамика има своя чар!
Back