• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

Автомобилният бранш е за смели жени

По повод международния ден на жените, 8-ми март Мото-Пфое продължава да представя дами, заемащи различни позиции в компанията, с проекта си „Жените в автомобилния бранш“. Днес ви представяме Стела Русева, Мениджър на екип Rent-a-car в кратък миг от забързания и ден.

 

- Представете се с няколко думи (име и фамилия, длъжност и отдел, от колко години сте в компанията).

Казвам се Стела Русева и съм мениджър коли под наем. Вече 17 години дейността на компанията е и моя професионална кауза.

 

- Кои лични силни страни и качества смятате, че са ви помогнали да бъдете това, което сте в момента в Мото Пфое?

Аз съм изключително старателен и отдаден човек на това, с което се занимавам. За мен е въпрос на чест и лична отговорност да правиш нещата по най-добрия начин, на който си способен. Най-голямо удоволствие ми доставя общуването с хората. Вярвам, че качествената комуникация е ключово умение и постоянно търся как да се развивам и ставам все по-добра в това. Чистосърдечното общуване изгражда доверие, създава мотивация и развива връзка на съпричастност и води до добър краен резултат.

 

- С кое постижение в работата си тук се гордеете най-много?

То не е само мое, то е наше общо. Това е екипът, с който работя – хората, които застават зад гърба ми и ме подкрепят с цялата си енергия и доверие. Хората, които мислят, предлагат решения и носят отговорност за действията си. Тези, които вярват в успеха на компанията и дават най-доброто от себе си! Мога само да съм им благодарна!

 

- Според Вас с какви предизвикателства се сблъскват жените в автомобилната индустрия?

Жените в автомобилния бранш са поставени в силно динамична среда и са предизвикани да докажат своята устойчивост, адаптивност и да работят здраво за своите постижения. В същото време вярвам, че креативната женска енергия допринася изключително с нестандартните си решения и визия за бъдещето.

 

- Какво бихте казали на жените, привлечени от кариера в автомобилния бранш?

Бих казала, че този бранш е за смели дами, които обичат предизвикателствата, които имат широкоспектърно мислене, и са готови да живеят живот на скорост.

 

-  Как запазвате баланса между работата и личния живот?

Признавам си, постоянно залитам в служебните ангажименти, но съм в процес на търсене на баланса. Докато работата ми доставя удоволствие, вярвам, че всичко е наред

Back