• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

News

FORD В БЪЛГАРИЯ С АМБИЦИЯ ЗА СВЕТОВЕН РЕКОРД НА ГИНЕС

Целта е да се съберат минимум 1000 автомобила Ford, които да изминат 3.2 км в колона и заедно да влязат в историята. За участие могат да се запишат собственици, приятели и фенове на марката, като използват регистрационната форма на сайта ford.bg/record. Всеки Ford е добре дошъл да се включи в автомобилното събитие на годината у нас, без значение от модела, годините, размера и вида си.

Ford празникът ще бъде отбелязан с много забавления и изненади, храна и напитки, осигурени от организатор и партньори. Предвидени са атрактивни подаръци от OMV, МЕТРО, McDonalds и Мото-Пфое. Всички участници ще получат пълен безплатен преглед в оторизиран сервиз на Ford в следващите 6 месеца. Ще има паметни сувенири, предметни награди, карти за преференциални услуги, а един от участниците ще спечели чрез томбола луксозен уикенд за двама в Банско с новия Ford Edge.

На 4 юни сме амбицирани с общи усилия и ентусиазъм да счупим световния рекорд на Гинес за най-дълга колона от автомобили Ford. Настоящото най-добро постижение е 829 коли и е поставено в САЩ през 2014 г. Всички ние имаме шанса да станем част от нещо голямо, значимо и вдъхновяващо, от което да ни побият тръпки. Да се гордеем, че сме българи и че именно у нас се случва подобно вълнуващо събитие! Да покажем, че харесваме Ford заради интересната и богата история на марката, страхотните модели, иновациите или всеки-поради-своята-си-причина. Или дори само, защото имаме възможността да участваме в световен рекорд на Гинес поне веднъж в живота си! Ела!

Back