News

 • Александровска болница София вече ще може да обслужва спешни случаи с най-новите и богато оборудвани линейки Ford Transit Custom

  Александровска болница София вече ще може да обслужва спешни случаи с най-новите и богато оборудвани линейки Ford Transit Custom

  Днес, 13.09.2023 , в офиса на Мото-Пфое в София, беше официалното предаване на линейките за неотложна медицинска помощ към Александровска болница. Автомобилите са от новата лекотоварна гама на Ford Transit, трансформирани в България с първокласни материали и технологии отговарящи на изискванията на стандарт БГ ЕN 1789:2007+А1:2010 и Директива 93/42/ЕЕС. Лично проф. д-р Атанас Йонков прие ключовете на автомобилите, които ще обслужват спешните случаи на болницата.

  Read more
 • Мото-Пфое подкрепя Планинска Спасителна служба

  Мото-Пфое подкрепя Планинска Спасителна служба

  Вече повече от тридесет и две години Мото-Пфое е добър корпоративен гражданин и от основаването си се стреми да бъде в полза на обществото и да подкрепя каузи с обществена значимост.

  Read more
 • Моto-Pfohe и Ford на Aniventure Comic Con 2023

  Моto-Pfohe и Ford на Aniventure Comic Con 2023

  За трета година Moto-Pfohe и Ford се включиха във фестивала за традиционна и модерна японска култура - Aniventure Comic Con.

  Read more
 • Мото-Пфое подкрепя Археологическата експедиция на проф. Николай Овчаров в мащабните проучвания на грандиозния Перперикон, който се превърна в ново световно чудо

  Мото-Пфое подкрепя Археологическата експедиция на проф. Николай Овчаров в мащабните проучвания на грандиозния Перперикон, който се превърна в ново световно чудо

  Мото-Пфое подкрепя активно българското общество, допринасяйки за опазването на културното, историческо и природно богатство. За 32 години съществуване, Мото-Пфое е помогнало с над 3 милиона лева за български институции, програми за опазване на природата, насърчаване развитието на културата, стимулиране на образованието на деца в неравностойно положение и много други.

  Read more
 • Музиката е живот и животът е музика!

  Музиката е живот и животът е музика!

  Васко Василев в офиса на Мото-Пфое.

  Read more
 • MOTO-PFOHE SENDS A SUCCESSFUL YEAR 2022

  MOTO-PFOHE SENDS A SUCCESSFUL YEAR 2022

  Ford, Volvo and Jaguar are growing faster than the new car market, and Land Rover has a significant number of orders for its new products.

  With new vehicle market growth for 2022 of 7.8% (deregistrations not included), the results of the brands represented by Moto-Pfohe are as follows:

  Read more
previous