Застраховки

„Пфое Агенция“ ЕООД е застрахователен брокер, част от Мото-Пфое Груп. Фирмата има богат опит в обслужване на застрахователните интереси на корпоративни и индивидуални клиенти.

КОИ СМЕ НИЕ

„Пфое Агенция“ ЕООД е застрахователен брокер, част от Мото-Пфое Груп. Фирмата има богат опит в обслужване на застрахователните интереси на корпоративни и индивидуални клиенти.

В Пфое Агенция, както и в цялото семейство на „МОТО-ПФОЕ”, стремежът е да се удовлетвори максимално желанието на клиента. Това включва и възможността да се „отгатне” какво ще поиска и какво може да избере нашият купувач. В листата на Мото-Пфое Груп се предлагат автомобили от всички пазарни сегменти, вкл. лекотоварни и мини-бусове. Това значи, че работим с клиентска маса от всички социални групи и професионални интереси, с различни покупателни възможности. Затова предлагаме на клиентите оптимални продукти за всяка тяхна нужда, изтъквайки ползата и качествата на всеки отделен застрахователен пакет.

Опит, търговски нюх и отлично познаване на материята се съчетават с любезно обяснение и коректно обслужване. В тази насока имаме и известно предимство, защото, когато се запознаваме с клиентите си, те обикновено вече са впечатлени от доброто професионално отношение на колегите ни от търговския отдел на „МОТО-ПФОЕ” при избора на автомобил. На специалистите от „ПФОЕ АГЕНЦИЯ” се пада удоволствието и честта да доразвият положителния имидж на един перфектно предложен завършен продукт – покупка на изгоден автомобил, с включена гарантирана сигурност при експлоатацията му.

 Клиентският интерес и възможността ни да имаме пряк контакт с потребителите определиха допълнителното ни внимание към реализацията на продукти, свързани не само с автомобилния бранш, но и със защитата на живота и здравето на клиентите ни, както и с опазване на тяхното имущество. Нарасналото доверие към нашата работа доведе до повече ангажименти и разшири допълнително продуктовата ни гама.

 

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ

Ние работим с едни от най-големите и предпочитани застрахователни компании в България. Стремим се да предоставим на клиентите си богат избор и надеждност, затова нашите партньори са доказани български и международни фирми.

ЗАД Алианц - https://www.allianz.bg/

Дженерали Застраховане АД - https://www.generali.bg/

ЗАД Булстрад - https://www.bulstrad.bg/

ДЗИ - https://www.dzi.bg/

Армеец - https://armeec.bg/

 

ШИРОКА ГАМА ОТ РАЗЛИЧНИ ВИДОВЕ ПРОДУКТИ

Като застрахователен брокер, Пфое Агенция ЕООД предлага на своите индивидуални и корпоративни клиенти широка гама от различни видове продукти, разработени от водещите застрахователни компании в България.

  • Гражданска отговорност – Защитава другите участници в движението по пътищата от Вашите действия като водач на превозно средство.
  • Застраховка Пълно Автокаско – Осигурява най-добрата защита на автомобила
  • Автоасистанс – Предоставя услуга за теглене в случай на инцидент с вашия автомобил.
  • Застраховка на местата – Безопасност за Вас и Вашите автомобилни спътници в случай на злополука
  • Медицински разноски при пътуване – Сигурност по време на престой в други страни
  • Имуществени застраховки – Предпазва Вашия дом от непредвидими природни бедствия, кражби, пожар и други бедствия и аварии.

 Изберете вида на застраховката, който Ви интересува и вижте какво покритие можем да предложим.