Jaguar

Изграден според изискванията и стандартите на Jaguar Land Rover, сервизът предлага визия и функционалност, еднакви с тези на JLR сервизите по целия свят.

Нашият сервиз разполага с иновативно оборудване на световно ниво и специално обучени експерти, сертифицирани от Jaguar Land Rover за работа с автомобили. Използва се най-новата техника за поддръжка и ремонт на Вашия автомобил, съгласно изискванията и стандартите на Jaguar Land Rover. Сред оборуването са стенд за реглаж, система за изгорели газове, автоматизирана комбинирана маслозарядна станция, последно поколение крикове и подемници от Autopstenhoj, спирачен стенд и редица други. В помещението са разположени още съвременна система за вентилация на отработилите газове и централна система за снабдяване със сгъстен въздух и се предлагат всички условия за обслужване и ремонт на електрически и хибридни автомобили.

Приятната и комфортна обстановка в сектора за обслужване на клиенти в сервиза е съчетана с коректност, уважение и персонализиран подход на нашия сервизен персонал. Ние предоставяме безплатен технически оглед по електронна чеклиста при приемане на Вашия автомобил в сервиза, а благодарение на съществуващите архитектурни решения Вие може да наблюдавате целия процес по приемане и обслужване на автомобила в сервиза. Нашата мисия е клиентите ни да изпитват тръпката и удоволствието от шофирането на истински Jaguar Land Rover автомобили.