Bosch

Партньорска програма в градовете Русе, Бургас и Варна

Партньорска програма в градовете Русе, Бургас и Варна

Доказан експерт в сервизното обслужване на автомобили, Bosch Car Service предоставя изключително качествена услуга. Ползвайки уникалния опит на Bosch, като водещ световен доставчик за автомобилния бранш, с помоща на Bosch Car Service в градовете Русе, Бургас и Варна вече можем да дадем компетентен съвет и осигурим обслужване и ремонт за практически всички автомобилни марки – при това според спецификацията на съответния производител и като запазим пълната гаранция на автомобила.

 

Услуга, насочена в подкрепа на всички наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори, които притежават смесени автопаркове или автомобил от марка, различна от официално представляваните от Мото-Пфое брандове в страната

Сервизите ни разполагат с необходимото оборудване за работа с последните автомобилни технологии на всички автопроизводители и притежават повече от нужното нивото на компетенция, за да ги поддържат в перфектно състояние!

 

Качествена работа и пълна прозрачност на разходите

Не на последно място Мото-Пфое се постара да предвиди изключително конкурентна цена при ценообразуването на услугата си, развивана в партньорство с Bosch Car Service. Държейки на честния подход към своите клиенти и ремонтите на техните автомобили, при нас можете да разчититате на качествена работа и пълна прозрачност на разходите!

 


 

Професионална 10-точкова инспекция

MOTO-PFOHE / BOSCH

Ако искате да шофирате безопасно, оставете ни да проверим колата Ви отгоре до долу - бързо, детайлно и на разумна цена. Предимствата: безопасност и по-голяма мобилност.

 - За всички марки и модели на всякаква възраст
 - Модерно диагностично оборудване
 - При смяна се използват оригинални резервни части с OEM стандарт

Проверката винаги е от полза - независимо дали ще продължите да карате автомобила или искате да му осигурите добра пазарна цена в бъдеще. 10-точковата инспекция от Bosch Car Service и MOTO-PFOHE Ви гарантира безопасно шофиране и подготвя идеално колата ви за ежедневно ползване. Методично проверяваме за възможни дефекти с най-модерно диагностично оборудване и ги отстраняваме, ако желаете. Така намалява рискът от произшествия, повишава се безопасността на пътниците и се избягват повреди.

 

10 точки за Вашата безопасност

10-точковата инспекция в MOTO-PFOHE Bosch Car Service гарантира безопасно шофиране през цялата година при всякакви условия. Ето някои от елементите, които ще бъдат проверени от опитния ни персонал:

 - Електронни системи;
 - Гуми;
 - Светлини;
 - Ходова част;
 - Клаксон;
 - Спирачки (визуална инспекция);
 - Чистачки;
 - Акумулатор (визуална инспекция);
 - Течности;
 - Климатик.