• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Bosch Car Service

Партньорска програма в градовете Русе, Бургас и Варна

В стремежа си да стоим възможно най-близо до Вашите нужди и изисквания, уважаеми клиенти, в градовете Русе, Бургас и Варна предлагаме и лицензирана услуга на Bosch Car Service – една от най-големите професионални автосервизни вериги в света, представена в повече от 150 страни.

Доказан експерт в сервизното обслужване на автомобили, Bosch Car Service предоставя изключително качествена услуга. Ползвайки уникалният опит на Bosch, като водещ световен доставчик за автомобилния бранш, с помоща на Bosch Car Service в градовете Русе, Бургас и Варна вече можем да дадем компетентен съвет и осигурим обслужване и ремонт за практически всички автомобилни марки – при това според спецификацията на съответният производител и като запазим пълната гаранция на автомобила.

Услугата ни е насочена в подкрепа на  всички наши настоящи и бъдещи клиенти и партньори, които притежават смесени автопаркове, или автомобил от марка, различна от официално представляваните от Мото-Пфое брандове в страната. Сервизите ни разполагат с необходимото оборудване, за работа с последните автомобилни технологии на всички авто производители и притежават повече от нужното нивото на компетенция, за да ги поддържат в перфектно състояние!

Не на последно място Мото-Пфое се постара да предвиди изключително конкурентна цена при ценообразуването на услугата си, развивана в партньорство с Bosch Car Service. Държейки на честният подход към своите клиенти и ремонтите на техните автомобили, при нас можете да разчититате на качествена работа и пълна прозрачност на разходите!