• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Сервиз

Сервиз
 
 
Всеки автомобил се нуждае от редовна поддръжка, за да е в отлична форма и запази задълго своята стойност. Само в оторизираната сервизна мрежа на Мото-Пфое има екипи от добре обучен и квалифициран персонал, оригинални комплекти специален инструмент и най-модерна техника за компютърна диагностика, разработена от централите на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover. В сервизната мрежа на Мото-Пфое предлагаме оригинални резервни части за Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover, които единствено са разработени и изпълнени по начин, който перфектно пасва на Вашия автомобил.
 
Редовните сервизни инспекции на вашия автомобил Ford, Volvo, Jaguar или Land Rover са единственият начин да удължите максимално перфектното му състояние при самата продажба. Тези регулярни проверки ви дават възможност да установите и предотвратите навреме дори и най-нищожните поводи за безпокойство около състоянието на автомобила, както и евентуални по-сериозни неизправности, които изискват намесата на специалистите от Мото-Пфое.
 
За по-добра експедитивност и съкращаване времето за престой в сервиз ви съветваме винаги да записвате предварително приемен час.