• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

LAND ROVER дистанционно обслужване

Jaguar servicing

Скъпи клиенти на Land Rover,

Като надежден партньор, осигуряващ Вашата мобилност дори и в най-предизвикателните моменти, ние Ви предлагаме възможност да осъществите, както регулярното обслужване на автомобила си, така и избора на най-подходящия за Вас автомобил, без да се налага да напускате дома си.
В тази връзка предоставяме на всеки един от Вас:

  • Възможност за тест драйв до посочен адрес. Желаният модел ще бъде закаран до посочена от Вас локация, а след това ще бъде взет от същото място. По този начин ще се уверите в неоспоримите му качества в безопасна и комфортна за Вас среда. Всеки един автомобил бива дезинфекциран преди и след тестово шофиране.
  • Всички автомобили, закупени от нас, имат включена БЕЗПЛАТНА услуга Врата до Врата, активна за първите три години. След Ваше обаждане до най-близкото дилърство, автомобилът Ви ще бъде взет от посочено от Вас място, докаран до най-близкия сервизен център, обслужен, дезинфекциран и върнат обратно до Вашия дом или офис. Услугата може да бъде активирана по всяко време след изтичане на срока й.
  • Специално за клиентите на Land Rover, които не разполагат с членска карта и не могат да се възползват от услугата Door-to-Door, е създадена специална програма „Сервизни услуги без директен контакт“, валидна от 30.03.2020 г. Клиентът трябва да се свърже чрез телефонно обаждане до наш сервиз, а автомобилът ще бъде взет, обслужен, дезинфекциран и върнат до посочения адрес. Мото-Пфое си запазва правото да прекрати действието на услугата по своя преценка.

Моля, свържете се с най-близкото дилърство за повече информация относно нашите дистанционни услуги.
Конфигурирайте своя модел сега, заявете тест драйв или запазете онлайн час за сервиз.

Ние с удоволствие сме на Ваше разположение.