• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Открийте изцяло новия Ford Puma Hybrid

Открийте изцяло новия Ford Puma Hybrid

0% лихва за първите клиенти на Ford Puma!

Разгледай предложението

Подробна информация

С крак пред времето. Това е духът на изцяло новия Ford Puma – кросоувър хибрид, въплъщение на тенденции, актуални за бъдещето. Вдъхновен от хората, които избират действието. Вдъхновен от теб.

Новият Ford Puma е създаден да задоволи редица ежедневни потребности на модерния човек – необходимостта от сигурност, удобство, комфорт, свързаност, минимизиране на разходите, грижа за околната среда и – не на последно място – стилно представяне в обществото.

Животът е енергичен, променлив и много интересен. Изцяло новият Ford Puma идеално представя този начин на мислене, комбинирайки цялата атлетична мощ на SUV за приключения на открито с динамичното пространство на компактен градски автомобил и стилната изисканост на висококачествен автомобил.

Красиво скулптурираният екстериор оставя дълготрайно впечатление. Стилната оригиналност и внушителният вид са комбинирани с внимателно обмислени функции. Заедно с разнообразната гама интелигентни технологии за подпомагане на водача и новото поколение ефективна хибридна технология, изцяло новият Ford Puma е най-добрият спътник за града. Освен най-големия багажник в своя сегмент, поместващ иновативното Mega Box товарно отделение, Ford Puma предлага седалки с функция масаж и сваляща се тапицерия за лесно почистване.

Неотдавна Ford предложи на света най-добрия бензинов турбо двигател, с вместимост само от 999см³, но с мощност от 100 до 126 к.с. и впечатляващо икономичен разход на гориво. С новия Ford Puma инженерната мощ на синия овал представя ново поколение хибриден двигател, базиран на многократно награждавания: 1.0 EcoBoost mHEV.

Открийте Ford Puma EcoBoost Hybrid. Той е в България и е готов за тестдрайв с Вас – заявете пробно шофиране. Бъдете сигурни, че оставаме верни на най-стриктните хигиенни стандарти за Вашата безопасност, с безупречна дезинфекция преди и след теста.

Изцяло новият Ford Puma се появява на българския пазар с комплимент за първите си клиенти: 0% лихва. Предложението за 0% лихва е валидно за финансовообвързан лизинг с опция за придобиване на собственост, срок до 4 години, 20% авансова вноска, 35% остатъчна стойност и ограничение в пробега до 90 000 км. Предложението „0% лихва“ важи единствено за Ford Puma и не може да се комбинира с други специални търговски условия. За да научите повече подробности и да получите отговор на възникнали въпроси, се свържете с търговски консултант в наше най-близко и удобно за Вас дилърство.

Всичко за автомобила научете тук. Свалете каталог или ценова листа.

 

Още горещи оферти