• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Открий брилянтни предложения

Открий брилянтни предложения

Сега специалните ни оферти покриват всеки вкус и всяка потребност. В разнообразието от отлични модели на склад, които в момента са на неповторими цени, всяко клиентско търсене ще намери своя отговор.

Специални оферти имаме за почти всички модели 2020 г. от склад. Но не за дълго.

Разгледай предложението

Подробна информация

Изберете най-доброто от Ford през 2020 г. на най-добри цени досега и с отстъпки до 20%. Никога повече няма да има такива находки от Ford и то толкова достъпни. Може да се каже, че такова предложение идва веднъж в живота и всеки, който се възползва, ще спечели. Ще има най-новите и модерни технологии на един от водещите производители на автомобили, Ford, на по-добра цена от когато и да било, при това веднага, от склад.

По-конкретно, намалението касае най-новите модели от 2020 година на Fiesta, Focus, Mondeo, Kuga, Puma и лекотоварните Custom и Transit. Изберете на сайта https://sale.ford.bg/ конкретен автомобил, заявете тест-драйв, поискайте ангажираща оферта, за да Ви го запазят и си гарантирате, че автомобилът може да стане Ваш.

Най-важното е да грабнете своята ексклузивна и най-добра оферта сега, защото тя никога няма да се повтори. За повече информация потърсете наш консултант в най-близкото дилърство на Ford или се свържете с търговец през сайта ни чрез видео връзка.

 

 Офертата е валидна за нови автомобили на склад в България. Бонусите са   необвързващи и препоръчителни, с различни нива за отделните модели, включва ДДС и се приспада от необвързващо препоръчителна цена по ценова листа. Мото-Пфое си запазва правото на промени без предварително известие. Настоящата информация не представлява конкретна продуктова оферта за продажба на продукти и услуги от марката Ford. Снимката е с илюстративна цел.

Още горещи оферти