• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Новият Ford Fiesta – вече фабрично и на газ

Новият Ford Fiesta – вече фабрично и на газ

Fiesta LPG с фабрична газова уредба дава най-доброто от всичко: ниски експлоатационни разходи, голяма автономност, ненарушено багажно пространство, 5 години гаранция без ограничение в пробега и богато серийно оборудване. 

Разгледай предложението

Подробна информация

Произведената в Германия и фабрично оборудвана с газова уредба Fiesta LPG е с множество предимства: ниски експлоатационни разходи, голяма автономност, ненарушено багажно пространство, 5 години гаранция без ограничение в пробега и богато серийно оборудване. Fiesta LPG е възможна в следните изпълнения -  високооборудваното ниво Connected, както и луксозната версия Titanium.

Още в серийно изпълнение на ниво Connected Fiesta е с климатична система, 8-инчов сензорен екран, Bluetooth, система SYNC, LED къси светлини, автоматични фарове, асистент за спазване на пътната лента, 6 въздушни възглавници и редица други. Като всеки Ford, Fiesta предлага отлично качество, страхотен дизайн и остава утвърден лидер в класа си по отношение на управляемостта и удоволствието от шофирането.

Разходът на километър пробег е едва 8 стотинки с ДДС, при примерна цена на 1 л LPG от 1,1 лева с ДДС и при комбиниран разход 7,1 л/100 км на газ (WLTP).

За първите 100 автомобила Fiesta LPG се предлага с ценово предимство от минимум 2 300 лв. с ДДС на специални цени, започващи от 26 099 лв. с ДДС. При лизинговане от "Мото-Пфое Лизинг" ЕООД специалната цена се намалява с допълнителен бонус от 600 лв. с ДДС, с което специалната цена за лизинг започва от 25 499 лв. с ДДС, а възможната месечна вноска започва от 233 лева с ДДС*.

Тази достъпна месечна вноска за нов, отлично оборудван автомобил Ford Fiesta, произведен в Германия, се допълва от още няколко предимства – предоставящата максимална горивна ефективност фабрична газова система LPG и 5 години гаранция без ограничение в километрите.

За повече информация, избор на конкретен автомобил и предоставяне на обвързваща оферта, моля, потърсете наш търговски консултант в най-близкото дилърство на Ford в страната. Контактите ще намерите тук.

За видео връзка с търговец и дистанционна демонстрация на избран автомобил, последвай този линк: https://www.motopfohe.bg/bg/about-us/mp-video-sreshta 

---------------- 

  • 233 лв. с ДДС е осреднена месечна вноска при 5-годишен финансово обвързан лизинг от „Мото-Пфое Лизинг“ ЕООД за стандартно оборудвана Ford Fiesta Connected 1,1 л. LPG със 75 к.с.при специална цена за лизинг, с включен допълнителен бонус в размер на 600 лв. с ДДС, възлизаща на 25 499 лв. с ДДС. Лизинговата схема е с 20% първоначална вноска, 35% остатъчна стойност и лимит на пробега 90,000 км. Отделно се дължат такси и застраховки.

  • Промоцията е за първите 100 автомобила и важи за бизнес клиенти. Описаните промоционални условия не представляват ангажираща оферта. За конкретно търговско предложение, моля, свържете се с наш консултант.
  • Комбиниран разход на гориво на газ: 7.1 л/100 км, СО2-емисии в комбиниран цикъл: 112 г/км (Данни по WLTP)
  • Снимката е с илюстративна цел.

Още горещи оферти