• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Горещи Оферти

Новият Ford EcoSport от 30990 лв

Новият Ford EcoSport от 30990 лв

Натоваре ден не звучи добре. Но, какво ще кажете за натоварен с екстри Ford EcoSport? 

С 8-инчов тъчскрийн, климатик, електрически стъкла и огледала, автопилот, LED-светлини, бордкомпютър, прекрасна аудиосистема с 6 тонколони и инфотейнмънт SYNC и още много други.

Продай ни стария си автомобил и се поглези с чисто новия Ford Ecosport. Отлично SUV поведение на пътя, перфектно оборудван с глезотийки, с пет години гаранция. Вземи го още сега, само за 30 990 лв.

Разгледай предложението

Подробна информация

EcoSport е интелигентен, функционален, мощен и икономичен. Той е изцяло нов тип компактен SUV автомобил с усъвършенствана хендсфри технология SYNC3 и революционния 1,0-литров EcoBoost агрегат, печелил титлата Международен двигател на годината 7 поредни години.

Компактен отвън, просторен и добре оборудван отвътре, с богат набор от забележителни технологии, Ford EcoSport прави всяко пътуване възможно най-комфортно и приятно, с модерните двигатели и трансмисии, комбинирани така, че да осигуряват удовлетворяваща динамика и изключителна икономичност.

Удобство и функционалност

EcoSport предоставя цялото пространство, което ви е нужно за един активен начин на живот. Сгъващата се и прибираща се напред делима задна седалка дава място и гъвкавост за увеличаване на товарния обем. А в хитроумните малки отделения можете да държите всякакви по-дребни вещи.

Позиция на водача

EcoSport ви дава още повече удовлетворение и увереност при шофиране. Благодарение на високо разположената шофьорска седалка, виждате по-добре какво се случва наоколо. А с просвета от 190 мм можете лесно да се справяте с дупките и локвите по пътя.

Натоварен с екстри и само за 30 990 лв. с ДДС

С 8-инчов тъчскрийн, климатик, електрически стъкла и огледала, автопилот, LED-светлини, бордкомпютър, прекрасна аудиосистема с 6 тонколони и инфотейнмънт SYNC и още много други, най-практичният представител на SUV гамата на Ford - EcoSport, сега идва с изключително богато ниво на оборудване CONNECTED, оборудван с 11 пъти награждавания 1.0-литров EcoBoost двигател със 100 к.с. Само сега EcoSport e с изключителната цена от 30 990 лв. с ДДС. 

Продай ни стария си автомобил и се поглези с чисто новия Ford Ecosport. Отлично SUV поведение на пътя, перфектно оборудван с глезотийки, с пет години гаранция. Вземи го още сега, само за 30 990 лв.

Още горещи оферти