• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Застраховки

Застраховки

 

ПФОЕ АГЕНЦИЯ ЕООД


Пфое Агенция ЕООД е застрахователен брокер, част от групата на Мото Пфое. Фирмата има богат опит в обслужване на застрахователните интереси на корпоративни и индивидуални клиенти, като в момента наши служители са позиционирани не само в централата в София – ж.к. „Люлин”, но също и в търговско-сервизните комплекси в „Младост”- София, и в градовете, Пловдив, Варна и Бургас.

В Пфое Агенция, както и в цялото “семейство” на „МОТО-ПФОЕ”, стремежът е да се удовлетвори максимално желанието на клиента. Това включва и възможността да се “отгатне” какво ще поиска и какво може да избере нашият купувач. В листата на Мото Пфое Груп се предлагат автомобили от всички сегменти до лекотоварни и мини-бусове. Това значи, че работим с клиентска маса от всички социални групи и с различни покупателни възможности, т.е. от нас зависи дали ще предложим на вниманието на клиента продукт, който го интересува, за да изтъкнем и качествата му.

Опит, търговски нюх и отлично познаване на материята трябва да се съчетаят с любезно обяснение и коректно обслужване. В тази насока имаме и известно предимство, защото клиентите ни, когато се запознаваме с тях, обикновено вече са впечатлени от доброто отношение на колегите ни от търговския отдел на „МОТО-ПФОЕ” при избора на автомобил. На специалистите от „ПФОЕ АГЕНЦИЯ” се пада удоволствието и честта да доразвият положителния имидж на един перфектно предложен завършен продукт – покупка на изгоден автомобил с включена гарантирана сигурност при експлоатацията му.

 

Видове продукти:

Клиентският интерес и възможността ни да имаме пряк контакт с потребителите определиха допълнителното ни внимание към реализацията на продукти, свързани не само с автомобилния бранш, но и със защитата на живота и здравето на клиентите ни, както и с опазване на тяхното имущество. Нарасналото доверие към нашата работа доведе до повече ангажименти и разшири допълнително продуктовата ни гама.