• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Зарядната инфраструктура за електромобили на Мото-Пфое е за всеки

Станциите на Мото-Пфое стават част от мрежата на Eldrive и потребителите вече ще могат в реално време да получават информация за статуса им, точната локация и цената за зареждане. Те се намират в дилърствата на Мото-Пфое в София, на бул. Околовръстен път №483 (50 kW DC), в Пловдив, на ул. Голямоконарско шосе (24 kW DC + 22 kW AC), във Варна, срещу летище Варна (24 kW DC + 22 kW AC) и в Бургас, автомагистрала “Тракия” на 5-и километър в посока София (22 kW AC). Зареждането в мрежата се осъществява чрез мобилно приложение или RFID карта.

Всички потребители на електрически автомобили ще могат в реално време да получават информация за точната локация, статуса и други полезни данни. Същевременно, клиентите на Мото-Пфое получават достъп до най-голямата мрежа от зарядни станции за електромобили у  нас, тази на Eldrive. Това е огромно предимство за тях, тъй като собствениците на електрически автомобили Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover ще се ползват от всички предоставяни услуги и преференциални условия. Зареждането в мрежата ще се осъществява чрез мобилно приложение или RFID карта. Следващата стъпка напред в посока на електрификацията от страна на Мото-Пфое е енергията на зарядните станции да идва от възобновяеми източници, като вече са планирани първите действия. Мото-Пфое ще инвестира в поне още една точка на зарядни станции в София през 2021/2022 година.

Eldrive е най-големият инсталатор и оператор на зарядна инфраструктура на територията на България и региона. Мрежата от публични станции е единствената с национално покритие и с платформа, позволяваща информация в реално време за статуса на съответния пункт за зареждане. Към момента мрежата Eldrive включва над 350 зарядни точки и предлага диверсифицирано портфолио от стандартни и бързозарядни станции.

назад към всички