• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Заповядайте в новия ни дом в Пловдив

С огромна гордост и удоволствие информираме, че за своите клиенти и приятели разкрихме най-големия автомобилен комплекс в Пловдив, изключително модерен и високотехнологичен. Изграден и оборудван по най-новите стандарти на производителите Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover и със сервизи, които са без компромис в качеството на машините и съоръженията, новият автомобилен център на МОТО-ПФОЕ в града на тепетата, несъмнено, е един от най-добрите в региона. Ще ни намерите на адрес – Голямоконарско шосе, преди разклона за с. Радиново в посока Пловдив.

„С огромна гордост и удоволствие работим на новото място. Това е дворец, а не просто автомобилен комплекс. Той не само отговаря на съвременните нужди и изисквания, но и създава уют в луксозна обстановка, който кара и най-взискателните клиенти да се почувстват отлично. Официалното откриване, предвидено за 25 март, отложихме заради извънредното положение с Ковид-19. Работим, обаче, на пълни обороти и имаме много новости, с които да се похвалим, както и специални предложения, по случай откриването“, споделя управителят на комплекса на Мото-Пфое в Пловдив, Бисер Ташев и кани всички да дойдат и се убедят в думите му от първо лице.

На територията на комплекса има и огромен шоурум на открито с проверени употребявани автомобили Moto-Pfohe Select, представляващи разнообразие от всички марки, с доказан произход и сервизно досие и възможност за лизинг и гаранция.

След дългата изолация вкъщи каним всички клиенти от Пловдив и региона във впечатляващия и модерен нов дом на Мото-Пфое в Пловдив! Заповядайте още сега, за да се запознаете с най-горещите премиерни модели от Ford, Volvo, Jaguar, Land Rover и се възползвате от ексклузивни предложения. Всяка марка разполага с пълен набор от демонстрационни автомобили, които можете да тествате. Сред тях са и ремиерните  модели FordPuma, Ford Kuga, Ranger Raptor, новото Volvo S60, Land Rover Defender, Jaguar XE.

Послучай откриването, можете да се възползвате и от изключителни оферти за автомобили на склад.

Очакваме Ви. Координатите ни са: 42°11'30.6"N 24°40'19.7"E
В картите на Google: https://bit.ly/3f4PgLR
назад към всички