• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

VOLVO XC90 хибрид пристига в БЪЛГАРИЯ

XC90 T8 Twin Engine е най-мощният и най-чист SUV в света според Volvo Cars.
Доставя, 407 к.с., 640НМ, при разход само 2.1л/100 км и вредни CO2 емисии 49гр/км и 43 км чист, електрически режим.
VOLVO XC90 T8 Twin Engine надмина всички очаквания с комбинацията от мощност и нисък разход на гориво. Съчетанието на едни от най-ниските вредни емисии в света и всички останали иновации в луксозния 7-местен SUV го прави може би най-добрият автомобил, създаван някога от VOLVO.
Подобренията, направени след първото анонсиране, са постигнати благодарение на непрестанно усъвършенстване на иновациите на шведската компания. Резултатът от допълнителните настройки е спад от 10 г / км от първоначалната прогноза, с което разходът на гориво се свежда до 2,1 л/100 км, в комбинация с конските сили. Това прави XC90 T8 Twin Engine безспорен лидер в своя сегмент, с изключителна комбинация от икономичност, екологичност и чиста енергия.
Технологичността Twin Engine даде възможност по един изцяло нов начин да се надгражда върху наследство на VOLVO и ефективното развитие на задвижващата система. Благодарение на новата мащабна архитектура и нашите четирицилиндрови двигатели от световна класа, имаме ясно изразена и водеща позиция.
В България квотата на ХС90 хибридните за 2016 г., е почти продадена. Съвсем скоро XC90 T8 Twin Engine ще започнат да пристигат в шоурумите на Мото-Пфое.

назад към всички