• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo World Golf Challenge събира голф елита у нас

Tози уикенд ще се проведе седмото издание на най-стария и

престижен голф турнир в България

На 06 октомври на голф игрището „Света София“ край софийското село Равно поле ще се състои седмото издание на най-стария и престижен голф турнир у нас - Volvo World Golf Challenge. Редица водещи голфъри от България и чужбина вече заявиха участие и с нетърпение очакват своя начален удар. Tази година победителят ще има честта да представи нашата страна на международния финал на турнира в Южна Африка, организиран от Volvo Car Corporation. Вторият и третият в генералното класиране ще спечелят съответно оригинална навигационна система Volvo и спа-уикенд за двама в Банско с новото Volvo V40.

По време на състезанието всички фенове на благородния спорт ще могат да се насладят на вълнуващи Volvo модели, сред които най-безопасния автомобил на планетата – новото V40, първия автомобил в света, който серийно спира сам - XC60, доказания през годините световен бестселър XC90 и луксозната лимузина S80.

Организаторите на турнира от Moto-Pfohe са се погрижили и за удоволствието на представителите на бизнеса – клиентите на компанията. Те ще се насладят на Volvo Golf Open Day с открит урок по голф, барбекю, тест драйв и много изненади за тях и децата им, които ще се забавляват в специален парти кът с аниматор.

Тази година турнирът Volvo World Golf Challenge ще се играе в три дивизии:

А дивизия (хендикап 0 - 9) индивидуален строук плей на 18 дупки.

B дивизия (хендикап 10 - 19) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки.

C дивизия ( хендикап 20 - 28) индивидуален стейбълфорд на 18 дупки.

За турнира VOLVO WORLD GOLF CHALLENGE

Голф турнирът на Volvo се провежда в България от 2004 г. Той е част от международната надпревара Volvo World Golf Challenge. Всяка година над 80 хиляди голфъри от 22 страни се борят за участие в него, като само 72 - ма участника от цял свят имат привилегията и удоволствието да участват на финалите.

назад към всички