• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo S90 е премиум автомобил за 2017 г.

За втора поредна година Volvo спечели награда в престижния конкурс Автомобил на годината, организиран от професионалните журналисти, членове на Прес Авто Клуб България.

Флагманът на Volvo – луксозният седан S90, спечели в категорията Премиум автомобил за 2017 г. Той извоюва първото място в оспорвана надпревара с Jaguar F-Pace, Jaguar XF, Lexus RX 450h и Mercedes E-Class. На почетното второ място във финалната премиум петица се нареди Jaguar F-Pace.

„Конкуренцията беше много силна, но флагманът на Volvo заслужава победата”, каза бранд мениджърът на Volvo за България Христина Баева. Тя се качи на трибуната, за да получи наградата и сподели радостта си, че това се случва за втора поредна година.

В миналогодишното издание на конкурса новият Volvo XC90 спечели първото място в категорията 4х4, а продажбите му през цялата 2016 г. доказаха, че победата не е била случайна.

Двете поредни награди ясно покaзват, че Volvo следва успешна стратегия за развитие, допълни Христина Баева.

Победителите в двадесетото юбилейно издание на конкурса бяха наградени на специална церемония, която се проведе на 19 януари в София Ринг Мол.

 

Снимка: Христо Петров

назад към всички