• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo S60 е седан на 2011 г.

Моделът е определен и за „Най-надежден” от журито на ICOTY

На 21 април по време на международното автомобилно изложение в Ню Йорк новото Volvo S60 бе удостоено с престижната награда „Седан на 2011 г”. Хитовият спортен шведски автомобил е определен за най-добър в своя клас заради интелигентните си системи за безопасност и високия процент клиентско задоволство. Това признание бе направено от жури, съставено от 12 световно признати автомобилни журналисти ICOTY.

„Да получим наградата „Най-добър седан на годината” и да бъдем определени като „най-надеждни” е поредното доказателство, че Vovlo S60 е автомобил, тясно свързан с потребителите както на емоционално, така и на рационално ниво” заяви с гордост Дъг Спек, президент и главен изпълнителен директор на Volvo Cars Северна Америка. Той добави още, че S60 променя правилата и изпъква високо над всички останали със своите ненадминати системи за сигурност, изключителен скандинавски дизайн и високотехнологични двигатели, като изтъкна, че шведския спортен седан е изцяло фокусиран върху удобството на водача и неговите спътници.

„За наградите на журито от ICOTY не са най-важни разпределителния вал или хромираната боя, а съвместимостта на автомобила с определен начин на живот и по какъв начин автомобилните производители постигат тази цел”, сподели Къртни Колдуел, изпълнителен продуцент на наградите ICOTY.

назад към всички