• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo продължава линията на ултрамодерния дизайн с XC Coupe

С новият старши вицепрезидент по дизайна Томас Ингенлат бъдещето на Volvo изглежда светло и обнадеждаващо

През месец септември тази година с Concept Coupe беше разкрита бъдещата линия в дизайна на автомобилите на Volvo Car Corporation. Още тогава новият старши вицепрезидент по дизайна на компанията Томас Ингенлат постави началото на една истинска революция с първият си ултрамодерен проект и възгледите за развитие на шведския бранд. С иновативния си прототип той загатна за бъдещето на марката по отношение визия и динамика.


Днес, 3 месеца по-късно, Томас Ингенлат разкрива нов концептуален модел на компанията – XC Coupe. Той е разработен на базата на XC и Cross Country гамите на Volvo, произвеждани от 1997 г. до наши дни. Затова въпреки различният дизайн XC Coupe загатава, че е едно истинско Volvo, но заредено с още повече емоция, увереност и красота – характерни линии на скандинавския дизайн. Прототипът подсказва за истинска мощ и неубоздан характер. Заслуга за това имат новите издължени Т-образни дневни светлини, които оттук нататък силно ще отличават шведския бранд от всички останали. Те излъчват увереност, стил и високо качество, като подсказват за уют и спокойствие в купето.


Новият супермодерен прототип Volvo XC Coupe ще бъде показан на живо за първи път по време на Автомобилното изложение в Детройт на 13-ти януари. Пет дни по-рано подробна инфрмация за концепта ще бъде разпространена в медийното пространство от Томас Ингенлат. Какво още ни е подготвил той? Предстои да разберем съвсем скоро, но бъдещето на Volvo изглежда повече от обнадеждаващо.

назад към всички