• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo Cars стартират кампанията на V90 със Златан Ибрахимович

Новата кампания показва, бившия нападател на Пари Сен Жермен, който е както шофьор, така и фен на автомобилния бранд. Поглеждайки назад във времето виждаме, че Златан Ибрахимович се е издигнал много от скромното си начало в един от недобрите квартали на Швеция в Малмьо до международна спортна звезда.

Златан, който в момента се подготвя за Европейското първенство има афинитет към шведската марка автомобил .

" Щастлив съм, да работя с Volvo Cars отново . Виждал съм новите автомобили, карал съм ги и съм и ги тествал. Затова мисля, че те са фантастични . Точно както и аз, Volvo вървят по свой собствен път и се осмеляват да мислят по различен начин. Предишната кампания, която направихме беше добъра, но този път ще Made by Zlatan ", каза Златан Ибрахимович.

„Кампанията е своеобразно тържество на свободния дух и силата, която се крие във възможността да мислим по различен начин. Има много прилики между Златан Ибрахимович и пътуването на Volvo. Ние не сме стигнали до тук като правим това, което правят всички останали.“ Каза Андреас Густафсон, Старши вицепрезидент, Европа, Близкия Изток и Африка на Volvo Car Group.

Volvo Cars и Златан работиха заедно в една незабравимата маркетингова кампания през 2014 година където футболистът рецитира енергично шведския национален химн и ловува в отдалечени шведски гори.

Въз основа на безспорното наследство на Volvo Cars в сегмента на комби автомобилите, новото V90 е ясна стъпка напред по отношение на естетика и материали. Volvo V90 се отличава с високо ниво на стандартно оборудване, като се започне от система за засичане на големи животни и преминем към второ поколение на Pilot Assist и бъдеща полуавтономна функция.

Новата V90 кампания, която ще се появи на 30 май в 20:15 CET, представя и един уникален композитор Ханс Цимр, който е носител на Оскар за музика на десетки филми като Гладиатор , Карибски пирати ,Генезис и Интерстелар.

"Винаги съм бил фен на шведските икони като Abba и Златан, така че този проект с Volvo Cars и Златан ме накара да се докосна до най-доброто от Швеция. Да работим заедно е наистина възнаграждаване ", каза Ханс Цимер .

назад към всички