• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Volvo Cars стартира Stay Home Store в Европа

Volvo Cars стартира нова концепция за онлайн продажби в няколко европейски пазара, които са под карантина. Това ще позволи на клиентите там да купуват или взимат под наем нови Volvo автомобили без да се налага да напускат комфорта на собствения си дом.

Продажбите на автомобили по целия свят са силно засегнати от коронавируса.  Блокадата в няколко европейски страни не позволява на клиентите да купуват или наемат нови автомобили от дилърите, както обикновено, поради строгите указания за социално дистанциране и налаганите карантинни политики.

За да предостави на желаещите възможността да се сдобият с автомобил по безопасен начин, Volvo Cars представя новата концепция Stay Home Store. Тя ще позволи на клиентите в няколко европейските страни, като Германия, Франция и Италия, лесно да разглеждат, избират, купуват или взимат под наем нови Volvo автомобили онлайн.

Концепцията за Stay Home Store използва съществуващия инструмент за онлайн продажби на Volvo Cars и предоставя на клиентите и дилърите нова, прозрачна и лесна за използване платформа за взаимодействие, без необходимост от физически срещи.

Клиентите могат в реално време да разглеждат и да избират от редица атрактивни предварително договорени цени и лизингови условия за нови Volvo автомобили. Отразявайки сегашния икономически климат, концепцията Stay Home Store също предлага на купувачите допълнителни гъвкави условия, например липса на първоначална вноска при покупка.

„Искаме да дадем възможностна клиентите да се сдобият с ново Volvo, което да им подхожда, без да се налага да чакаме пандемичната обстановка да приключи. “, заяви Лекс Керсемакерс, глобален ръководител на търговските операции. „Нашият екип за онлайн продажби разработи страхотен онлайн инструмент - и тъй като разбираме, че покупката на автомобил е голям ангажимент, особено сега, предлагаме на нашите клиенти допълнителни възможности за финансиране.“

Концепцията Stay Home Store ще се предлага в три модела във всяка страна, като точната оферта ще варира в зависимост от пазара. След първоначалното внедряване в държавите, които осигуряват 60% от обема на продажбите на Volvo Cars в Европа, се очаква да бъдат включени и още пазари.

Стартирането на концепцията Stay Home Store следва въведената по-рано този месец услуга Volvo Valet в САЩ. Това е още един пример за начина, по който Volvo Cars откликва на нуждите на своите клиенти в ситуацията на настоящата пандемия.

В рамките на услугата Volvo Valet се включва транспортиране на автомобили от и до дома на клиента, с цел провеждане на технически преглед или осъществяване на сервизна дейност. Тази премиум услуга вече се предлага от дилърствата на шведската марка в САЩ. Volvo клиентите там вече могат да обслужват автомобилите си, без да напускат домовете или офисите си.

В Китай подобна услуга се предлага на клиентите на Volvo чрез WeChat - популярната мобилна платформа, използвана от китайските потребители за редица услуги.

 

Концепцията Stay Home Store първоначално ще бъде достъпна в Германия, Франция, Италия, Испания, Холандия, Белгия и Великобритания.

назад към всички