• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Вече 14 години Мото-Пфое подкрепя наградите ИКАР, като осигурява отличието за цялостен принос

София, 28 март 2014 г. – За четиринадесета поредна година Мото-Пфое осигури приза за цялостно творчество на ежегодните награди ИКАР на Съюза на артистите в България. Отличието спечели Стефан Мавродиев, като наградата му бе връчена от управителя на Мото-Пфое, г-н Димо Николов по време на тържествената церемония в Народен театър „Иван Вазов”, който използва случая да поздрави гилдията с международния празник на театъра. Интересна подробност е, че управителят на Мото-Пфое се появи на сцената с тениска, в подкрепа на най-новата благотворителна инициатива на компанията – #steniskanabala. Г-н Николов изрази още своите благодарности към Председателя на САБ, г-н Христо Мутафчиев, който е един от посланиците на дарителската кампания на Мото-Пфое в помощ на абитуриенти-сираци, организирана и с партньорството на Столичната организация на Български червен кръст.
До момента носители на наградата ИКАР за цялостен принос са били известни актьори, като Георги Калоянчев, Стоянка Мутафова, Коста Цонев, Цветана Манева, проф. Стефан Данаилов, Наум Шопов, Леон Даниел, Крикор Азарян, Юлия Огнянова, проф. Румен Цонев, Тодор Колев, проф. Красимир Спасов и театралното семейство Виолета Бахчеванова и Васил Стойчев.
За четиринадесети пореден път Мото-Пфое осигури и автомобилите, които съпроводиха номинираните до церемонията в Народния театър. Тази година родният театрален елит беше докаран до червения килим с едно от най-технологичните нови попълнения в гамата на марката Ford – офроудъра Kuga. Елегантният SUV впечатлява с множество модерни иновации, изкусителен дизайн, стилен интериор, високи нива на безопасност и увеличено пространство спрямо предходния модел.

назад към всички