• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

УСЛУГАТА SPOTIFY ЗА JAGUAR LAND ROVER БЕ ТЕСТВАНА ПРЕДИ ЛАНСИРАНЕТО Й ОТ ВОКАЛА НА KAISER CHIEFS РИКИ УИЛСЪН И РАПЪРА EXAMPLE

Музикантите Рики Уилсън от Kaiser Chiefs и Елиът Глийв, по-известен като Example, първи изпробваха приложението в автомобила преди официалното му пускане на пазара, като се сблъскаха в битка на музикалните вкусове. Всеки от тях създаде плейлист в Spotify, включващ най-предпочитаните от него песни за шофиране и двамата поеха на път в новия кабриолет Range Rover Evoque и в Jaguar XE, за да сравнят плейлистите си.
Example заяви: “Страхотно е да си първият човек, изпробвал новото приложение Spotify в автомобил на Jaguar. То работи много добре и се забавлявах, докато съставях печелившия си плейлист и си говорех с Рики, макар че ми се налагаше да слушам шегите му."
Рики пък сподели: "Аз слушам музика всеки ден и за мен е важно, че вече мога да използвам приложението, докато съм в движение. Уважавам музикалните вкусове на Елиът, дори и двамата включихме Джейми Т, но моят плейлист бе по-добър със светлинни години."
Приложението Spotify, което ще бъде лансирано този месец в InControl Apps на Jaguar Land Rover, осигурява най-доброто преживяване със Spotify в автомобил. То притежава интерфейса на Spotify, който потребителите познават от смартфоните си с докосващи и плъзгащи жестове за управление на съдържанието.
Потъвайки в дълбините на Spotify, което разпознава навици на слушане, потребителите могат да влязат в персонализирани плейлисти"Само за теб", съдържащи препоръчвани песни в автомобила, като така спестяват време от разглеждането на песни в движение. Водачите в райони със слаб сигнал не трябва да се притесняват – офлайн режимът на Spotify извежда изтеглено съдържание, въпреки слабата интернет връзка.
Spotify за Jaguar Land Rover е резултат от едногодишно сътрудничество между двете компании. Целта на дизайнерските екипи бе да създадат познато и приятно преживяване, предназначено за шофиращия автомобила.
Питър Вирк, директор "Свързани технологии и приложения" в Jaguar Land Rover, каза: “Spotify има повече от 100 милиона потребители, част от които шофират автомобили Jaguar или Land Rover, така че се убедихме, че Spotify е на върха на списъка с предпочитани приложения на клиентите ни. От самото начало искахме да създадем Spotify преживяване, в което потребителите наистина да се влюбят. Дизайнерският екип на Spotify работи в тясно сътрудничество с нас, за да създаде най-доброто преживяване в автомобил, и прекара много часове с нас в центъра ни в Гейдън, провеждайки проучвания на потребителите заедно с нашите служители. Приложението вече е достъпно в InControl Apps и ще продължим да работим със Spotify, за да прибавяме нови функции като прогнозируемо търсене през следващите месеци."
Джонатан Тарлтън, Бизнес развитие в Spotify, каза: “Партньорството с Jaguar Land Rover носи на Spotify семейство от невероятни премиум автомобили с потребителски интерфейс, проектиран д аизглежда като и създава усещането за Spotify, което потребителите ни вече познават и обичат. Докато продължаваме да правим нововъведения и даоформяме бъдещето на това как музиката се слуша в автомобила, е чудесно да имаме партньор в лицето на Jaguar Land Rover, който да се присъедини към нашето пътуване."
Потребителите на InControl Apps могат да изтеглят Spotify от Apple App Store, ако все още го нямат на устройството си. От 27-ми септември, след като веднъж го изтеглите, приложението автоматично ще се появява на сензорния екран на автомобила, когато смартфонът е свързан. Потребителите нямат нужда от премиум абонамент, за да получат достъп до Spotify през InControl Apps.
*Автомобилите трябва да са оборудвани с InControl Apps на Jaguar Land Rover.

назад към всички