• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Уникална пред премиера в България на Новите Volvo S90 и V90.

Иновативен Pop Up Store ще бъде разположен на пл. Батенберг 1 в периода 22-23 април. Всеки желаещ ще има възможността да се докосне до технологичните и луксозни автомобили на шведската марка.
Езикът на елегантния дизайн, който личи във всеки детайл на новите S90 и V90, въплъщава модерния шведски лукс.
S90 е новият класен и модерен флагман на марката. Екстериорът му изглежда изключително добре с фантастичните си и изчистени линии, съобразени със скандинавския дизайн. Интериорът изпъква с умелото смесване на иновативни технологии с висококачествени естествени материали, съчетани в елегантна и приветлива атмосфера.
V90 e елегантно комби, по един много модерен начин. Стъпвайки върху неоспоримо богатото наследство на Volvo Cars в сегмента на този тип функционални автомобили, положило началото си преди 60 години с Volvo Duett, новото V90 отвежда премиум комби автомобилите далеч напред по отношение на естетиката, материалите и модерния силует, същевременно запазвайки практичността им.
Volvo Cars са работили неуморно и по динамиката на шофиране при новиите модели, за да създадат напълно ново и изтънчено изживяване при управлението, характеризиращо се с усещане за контрол и предвидимост.
Целият този лукс и иновативност от Швеция ще могат да се видят предпремиерно от българската публика само на 22 и 23 април, в самия център на София, пл. Батенберг 1.
Поръчките за новите модели стартират от края на месец април т.г., а първите доставки ще започнат през месец септември.

назад към всички