• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Уникален роден видео проект броди из социалните мрежи

Автомобилни специалисти осъществяват „сляп” риалити тест-драйв

Отскоро в интернет пространството се разпространява уникален български видео проект, предназначен изцяло за социалните мрежи. В 1 минута и 37 секунди e представенa есенция от предположенията и реакциите на няколко автомобилни специалиста, които отгават техническите характеристики на неизвестна за тях версия на известен автомобил, единствено въз основа на пътното поведение.

Видеото е резултат от експериментален „сляп” риалити тест-драйв на новия 1-литров и 3-цилиндров EcoBoost във Ford Focus от страна на петима души – таксиметров шофьор, известен рали-пилот, механик, инструктор и клиент. Всеки от тях е в ежедневен и професионален досег с автомобили, но никой не е предварително информиран, какъв двигател тества. Така в любопитното видео, освен техническите характеристики на новия 1.0 EcoBoost Ford Focus, се представят и няколко колоритни личности.

Зарибяващото кратко клипче със заглавие Ford vs. Ferrari, Audi, BMW & VW е качено на канала Ford Bulgaria в YouTube. Заинтригуваните от тийзера лесно могат да видят и основното 7-минутно филмче, като последват вградените препратки към него. Поетапно ще бъдат качени и останалите епизоди от осъществения у нас експериментален риалити тест-драйв с 1.0 Ford Focus Eco Boost. Продуцентите от Мото-Пфое вярват, че по този иновативен и убедителен начин качествата и предимствата на революционната нова технология на Ford ще достигнат до огромна аудитория в социалните мрежи.

Проектът с мистериозното автомобилно риалити е вдъхновен от появата на най-новата и революционна технология в семейството на Ford EcoBoost генерацията. Със силата на голям, мощен двигател и ефективността на малолитражен, новият 1.0-литров и 3-цилиндров мотор на Ford Focus е триумф на противоречията! Със закономерния му избор за Световен двигател на годината, той съумя да изпревари с огромна разлика в резултата нови агрегати на Ferrari, BMW, Audi, Mini, GM, PSA и VW.

назад към всички