• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Уморени сте от немска проза? Опитайте шведска поезия

Вземи Volvo S60 с подарък 8-степенен автоматик

С изцяло освежен дизайн, подобрено пътно поведение, нови технологии за сигурност и отличителен шведски интериор новото Volvo S60 лесно ще превърне шофирането във Вашето ново хоби. С него ще се насладите на изчистени линии, качество на материалите и интуитивни технологии в помощ на водача и неговите спътници – всичко за едно приятно и луксозно пътуване.
Верни на ергономичния интериор, инженерите на Volvo внедриха в S60 нови спортни седалки, които в допълнение с превключвателите на предавките от волана Ви гарантират още по-удобо и вълнуващо шофиране в продължение на часове. Защото новото Volvo S60 е създадено за истинско шофиране. Ускорението от 0-100 км/ч за 5,9 секунди, системата против приплъзване и пробуксуване DSTC и векторното разпределение на въртящия момент в завой са само част от технологиите, които гарантират запомнящо се изживяване зад волана. При това по Volvo начин – с уважение към останалите участници в движението и грижа към околната среда.
Сега Volvo S60 може да се похвали и с ново поколение 4-цилиндрови двигатели, носещи наименованието VEA (Volvo Engine Architecture). Става дума за 2-литрови дизелови и бензинови мотори, които използват директно впръскване и турбокомпресори, покриващи широк диапазон от мощности. По желание на клиентите някои варианти могат да бъдат комбинирани с хибридно задвижване, което освен до повишаване на мощността води и до допълнително намаляване на разхода.
Заедно с новата генерация VEA двигатели Volvo въвежда в S60 и нова 8-степенна автоматична трансмисия, която допринася за повишаването на енергийната ефективност, както и за допълнителния комфорт и удоволствие при шофирането.
Важно е да се отбележи още, че дизеловите common rail системи и технологията за директно впръскване при петролните двигатели са предлагат вече стандартно в новото поколение агрегати на Volvo S60. Интересното при тях е, че няколко нива на турбо компресара се отварят едновремено, за да могат да осигурят едновременно икономичност и висока мощност при рязко натискане на педала на газта.
Като всяко едно Volvo и новото S60 впечатлява с изключителни системи за безопасност. Този автомобил дори спира вместо Вас, за да избегне инцидент, благодарение на първата в света система за нискоскоростни сблъсъци в града City Safety. S60 пази и пешехоците и велосипедистите с помощта на революционната Pedestrian detection технология. Неслучайно Американската агенция за пътна безопасност отличи модела като най-безопасен премиум спортен седан сред останалите в класа.

назад към всички