• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Три нови модела от гамата на Мото-Пфое са номинирани за Златен волан 2010

Новите Ford C-MAX, Volvo S60 и Jaguar XJ са сред номинираните в конкурса на престижното немско списание Autobild за титлата Златен волан 2010. Всички могат да гласуват и дадат приноса си към избора на носител на наградата. Гласуването се извършва чрез интернет сайтовете на вестниците Труд и 24 часа, както на списанието Autobild www.vgb.bg/ZlatenVolan2010.

Стилен и многофункционален, новият FORD C-MAX, включва в гамата си два различни модела - 5 местна и 7-местнa Grand версия с уникални за този сегмент двойни плъзгащи се странични врати за достъп до задната част на купето. Вълнуващото семейство на новия Ford C-MAX показва нови нива на стил и желаност в сегмента на компактните мултифункционални автомобили (MAV). Дръзкият му и динамичен нов външен вид продължава успешно в този клас кинетичния дизайн на Ford.

Изцяло обновеното VOLVO S60 - един от най-надеждните и качествени седани в премиум сегмента - е с нов, революционен дизайн. Новото Volvo S60 е истински бунтар по рождение. Спортното и агресивно излъчване на модела подсказват, че това е автомобил създаден с емоция и страст, които се пренасят и на пътя. Всеки детайл в автомобила излъчва чувство и е изпълнен с грация, страст, увереност и сила. Новото Volvo S60 поставя началото на една нова ера в 80 годишната история на Volvo Car Corporation.

Светът на луксозните лимузини драматично се промени.Сега на гребена на вълната е новият JAGUAR XJ. Изящен, спортен и елегантен, той внася дързост в луксозния автомобилен сегмент и предлага изкусителна комбинация от поразителен дизайн, спиращо дъха пътно поведение и инженерни технологии без компромис. Някои от иновациите в XJ дебютират в автомобилната индустрия въобще. С алуминиева архитектура на купето, вдъхновено от космически програми, той е с минимум 150 кг по-лек от конкурентите си, което значително подобрява управлението, пътното му поведение и безопасността. Това, разбира се, оказва изключително влияние и на икономичността, и на отделянето на вредни въглеродни емисии. Колкото и парадоксално да звучи, ако вземем под внимание целия жизнен цикъл на новия XJ – производство, експлоатация и рециклиране – той е далеч по-екологичен от малък градски автомобил.

назад към всички