• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Startech тунингова Jaguar XJ

Компанията Startech, специализирана в доработката и модифицирането на марките Jaguar и Land Rover, показа тунинг пакет за Jaguar XJ, включващ леки подобрения в аеординамиката, нови 21-цолови лети джанти и промени в интериора, като всеки елемент се предлага и отделно.

В предницата е добавено допълнение към оригиналната броня, което придава спортен вид, с вградени LED дневни светлини. От Startech твърдят, че елементът подобрява пътното поведение и увеличава притискането върху предната ос.

Задницата получава едва доловим спойлер и дифузьор с шумозаглушители от неръждаема стомана. Страничният дизайн включва разширени „хриле“ на предния спойлер и раздути калници.

За интериора се предлага голям избор от цветове, задни седалки с подгряване, централна конзола, обшита с кожа, осветление в нишите за краката на предните места и лампи за четене за пасажерите отзад.

Като опция може да бъде инсталирана мултимедийна система, базирана на iPad и модем за интернет връзка в движение. На разположение на пътниците отзад са и електрически маси с безжични Bluetooth клавиатури от Apple.

Всеки пакет се изработва по поръчка на клиента, а допълнителните опции включват прагове на вратите от неръждаема стомана, кожени постелки на пода и алуминиеви педали.

назад към всички