• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Шейхове и султани за най-добрия Volvo голфър

На 16-ти октомври ще се проведе поредното издание на открития шампионат по голф за аматьори - Volvo Masters Amateur. Интересът към съзтезанието е огромен, като до този момент участие са потвърдили редица утвърдени голфъри от страната и чужбина. Първият голф турнир у нас е световно известен, като победителят в него всяка година представлява страната ни на международните финали, в които участват и големите звезди на голфа. Тази година най-добрият Volvo голфър у нас ще получи правото да премери силите си с 50-те топ играча на планетата, спечелили първенствата в своите държави. Арена на титаничния сблъсък ще бъде Средният изток.

За първи пъти финалите на турнира ще се проведат извън пределите на Европа. Бахрейн ще е домакин на дългоочакваното събитие, като нефтените шейхове в страната обещават невиждано по рода си състезание. Уникален лукс и хотели по 7 звезди очакват най-добрите. Султаните гарантират една истинска приказка на Шехеразада за световния голф елит. Безспорно магията на арабския свят ще донесе слава за едни и очарование за други.

Повече от 100 голфъри от страната и чужбина се впускат в надпреварата за правото да представляват България на световните финали на Volvo Masters Amateur . Te ще играят на 36 дупки в една дивизия, singles stableford . Участниците са с handicap от 0 до 28. Сред тях блестят имената на братята Голомееви, които всяка година са сред фаворитите в надпреварата. Интересно е да се отбележи, че с всяка изминала година се засилва дамското присъствие в надпреварата. Експерти предричат, че тази година именно представител на нежният пол ще поднесе най-голямата изненада в турнира. Младите също не са за подценяване. Миналата година 18 годишният Иван Голомеев направи истинска сензация като завърши с равен брой точки с победителя архитект Светослав Станиславов. Със сигурност тази година младежът ще е два пъти по-мотивиран. За реванш бленува и двукратният победител на турнира Тодор Крсътев. Той спечели надпреварата в две поредни години (2007 и 2008 г.), като претърпя истински крах на последното издание, където остана извън топ 15. Кръстев в никакъв случай не е за подценяване. Пред две години той представи България повече от достойно по време на международните финали в Испания. В Анадулсия варненецът беше близо до медалите, но в последният ден на надпреварата шансът не беше на негова страна.

Мото-Пфое е организатор на турнира Volvo Masters Amateur , като и тази година от компанията обещават много изненади за голфърите, феновете на играта и специалните клиенти, които са поканени на турнира. Организаторите издават, че новото Volvo S 60 ще бъде в центъра на вниманието. Най-новият Volvo продукт набира все по-голяма популярност у нас, като поредната световна иновация за сигурност – системата Pedestrian detection e повече от интересна. Затова гостите на Мото-Пфое ще имат възможността да я изпробват срещу... Боб. Кой е Боб, ще разберете, ако посетите голф турнира Volvo Masters Amateur . Очакват ви много изненади и весело настроение.

назад към всички