• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Само за жени. Удължено лято

„Нека бъде лято” си припявахме в началото на сезона и с нетърпение очаквахме това блажено време, което обикновено прекарваме максимално дълго навън – сред природата, под сенките, на пясъка, в морето, по пътя към поредния планински връх... И както неусетно настъпва, така бързо и отминава. За радост, предстоят ни още слънчеви дни и топли нощи, които да използваме за пътешествия с любимите хора и верния автомобил.

Едно кокетно и атрактивно предложение за безкрайната лятна фиеста е новата Fiesta на Ford. Чаровният модел предизвиква желанието ти да се изявяваш, да се откроиш в тълпата и да пътуваш към нови и непознати места. Обича града също като теб, но те и мами волно да напуснете заедно пределите му. Освобождава те от задръжките и може да те накара неусетно да се впуснеш в една луда лятна любов, спомена за която всеки път да извиква усмивка на лицето ти.

Новата Fiesta впечатлява със своя атрактивен дизайн, стилно присъствие и индивидуалност. Фаровете са изтеглени силно назад, елегантните линии и изваяните форми подсилват динамичното й излъчване. Още с влизането вътре те обгръща усещането за уют. Модерните технологии и луксозните продукти са оставили своя отпечатък върху интериора на този кокетен модел, а плавните извивики на таблото, висококачествените материали и интуитивното управление те карат да се чувстваш като у дома. Контролното табло наподобява съвременните мобилни телефони. Страхотно удобство са гласовите команди – можеш да нагласяш температурата на климатика, аудио-системата и телефона без да отделяш ръце от волана или поглед от пътя, използвайки само гласа си. За доброто си настроение може да се oсланяш на хубавата музика. CD-плейърът разпознава MP3 формат, допълнително има и вход за iPod / iPhone и USB слот.

Екскурзиите до близки и далечни дестинации са предпоставка да прекараш повече време с любимия си автомобил. Затова не без значение са технологиите, които улесняват и правят по-приятно пътуването ти. Спирайки на бензиностанция, вече не е необходимо да развърташ и завърташ досадната капачка на резервоара, благодарение на иновативната система на Ford – EasyFuel. Освен, че зареждаш по-бързо и без да се цапаш, тя следи и да не заредиш дизел вместо бензин (или обратното). Ровенето за ключовете също остана в миналото. Сега дори да са някъде в чантата ти, може да си влезеш в автомобила, само с натискане дръжката на вратата. Потеглянето също е максимално лесно – просто натисни бутона Ford Power и може да потеглиш. В допълнение те глезят още и круиз контрол, отопляеми стъкла, регулируем по височина и дълбочина волан, седалки с възможност за нагласяне.

Можеш да разчиташ на защита от новия Ford Fiesta – той получи максималните 5 звезди за безопасност на пътниците в тестовете на Euro NCAP. Наред с това атрактивният модел е отличен с множество международни призове, като особена гордост предизвикват престижната награда “Red Dot” за дизайн и титлата „Автомобил на годината” в редица европейски държави.

Заради всичко изброено дотук, новият Ford Fiesta стана най-продаваният автомобил в Европа през първото тримесечие на 2010 г. (според данни на JATO Dynamics). За това признание, освен революционния дизайн, иновациите и безопасността, принос има и отличното пътно поведение на модела. Най-лесно ще се убедиш в последното, като лично направиш пробно пътуване. С радост ще ти предложат такова във всеки офис на Мото-Пфое. Улови пулса на времето, осигури си личен празник – пробвай новата Fiesta!
назад към всички