• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Ринг ТВ победи в турнира

Отборът на Ринг ТВ е тазгодишният победител във футболния турнир за журналисти „Мото-Пфое и приятели”. Тимът се наложи над отбора на в. „24 часа” с резултат от 6:1 и така категорично спечели Купата и парична награда на стойност 2 000 лв. Момчетата от в. „24 часа” останаха втори и получиха парична награда съответно от 1 000 лв. Те стигнаха до финал, след като се наложиха над тима на Motorshow в оспорвана надпревара, завършила с резултат 1:0. На трето място останаха отборите на Motorshow и Sportal.bg, които тази година участваха в състезанието за първи път.

Преди финала се проведоха и два демонстрационни мача. Един срещу друг се изправиха сборен отбор от класирате се на трето място Motorshow и Sportal.bg, и тима на Мото-Пфое. Срещата между тях приключи с 3:2 в полза на първите. Атракция в турнира бе и женският демонстрационен мач между тима на Елена Бойчинова от в. „Експрес” и момичетата на Антония Близнакова от БНТ, завършил с резултат от 1:0 в полза на първите.

Организаторите присъдиха и специални награди в следните категории: отличието за „Най-добър вратар” отиде при Цветан Илков от в. „Стандарт”, а за „Най-технологичен състезател” бе обявен Ясен Тошев от Sportal.bg. Стефан Стефанов от Ринг ТВ спечели наградата за „Голмайстор”, а наградата за Fair Play бе връчена на TV 7 от Председателя на Професионалната футболна лига Валентин Михов.

Финалната среща между Ринг ТВ и в. „24 часа” бе и бенефисен мач за Георги Попвасилев, който бе отличен за цялостен принос и приключване на активна състезателна дейност.

назад към всички