• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

RANGE ROVER РАЗБИ КОНКУРЕНЦИЯТА

Jaguar XF също с призово класиране в най-новото проучване на престижната американска изследователска агенция J . D . Power and Associates

Range Rover спечели първо място за луксозен премиум SUV автомобил в най-новото проучване на американската изследователска агенция J . D . Power and Associates . Експерти на компанията са се допитали до собственици на нови автомобили, които са анализирали подробно дизайна, оформлението, пътното поведение, иновативните технологии и качеството на интериора в новите си возила. След обобщение на резултатите става ясно, че Range Rover печели безапелационно златните медали. Друг представител на английските високопроходими автомобили също намери място на стълбичката с победителите. В същата категория Range Rover Sport се нареди на трето място.

Бронзовите медали спечели и Jaguar XF в категорията луксозен премиум автомобил. “ Котката” се отличи от останалите с мощност, бързо ускорение и тих звук на двигателя като събра общо 852 точки и остана само на 3 пункта от световния връх.

„Много сме щастливи от признанието, което получаваме”, не скрива задоволството си президентът на Jaguar и Land Rover за Северна Америка – г-н Гари Темпъл. „Имаме 2 бранда, които печелят призови места в топ 10 на света. Тази оценка е изключително висока за нас и ни задължава и в бъдеще да предоставяме на нашите клиенти луксозни висококачествени премиум автомобили, лидери в съответните сегменти”, споделя още Темпъл.

По всичко личи, че двете британски марки ще подобрят още повече своите положителни резултати и през 2011 г. С уникална комбинация от нови съвременни технологии, нова гама двигатели и стилни промени по интериора Jaguar и Range Rover ще подобрят и затвърдяват своите места в класирането, сочат мненията на експерти в автомобилния бранш.

Изследването на J . D . Power and Associates се сформира на база сбор от оценките на над 90 компонента, които се изледват, във всеки нов автомобил. В проекта всяка година участват над 80 хиляди души. Задължително условие е всеки от тях да си е купил нов автомобил, който да е притежавал поне от 3 месеца. Проучванията на престижната американска агениця са високо оценявани и уважавани в световен мащаб.

назад към всички