• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Range Rover Evoque – хитът на пазара

Страхотен интерес към модела по време на официалното представяне на есенния панаир в Пловдив 2011

Продажбите на Range Rover Evoque в България са в пълен ход. Цената на автомобила започва от 68 000 лв. с ДДС, а интересът към британското бижу е огромен.

След предпремиерното показване пред българската публика на АС София 2011 през юни, Мото-Пфое представи официално Evoque по време на пловдивския панаир. Буквално тълпи от хора се стекоха да видят на живо най-компактния, най-лекия и най-иновативен модел, произвеждан някога от Range Rover.

Както е известно, поради големия интерес навсякъде по света, през 2011 г. за всеки пазар е определено лимитирано количество от новия Range Rover Evoque. Българският пазар не прави изключение, като от квотата на Мото-Пфое са останали едва няколко бройки, които вероятно ще бъдат продадени до края на месец октомври. Затова ако някой желае да има пленителния Evoque още през 2011 г., наистина трябва да побърза!

Прогнозите на автомобилните експерти се сбъднаха и Range Rover Evoque се превърна в истински хит в компактния премиум сегмент. Той се предлага във версии с 3 и 5 врати. Освен по броя на вратите, двата варианта се различават и по предното стъкло и покрива, който при петвратия модел е по-наклонен и по-висок, за да се увеличи свободното пространство над главите на пасажерите.

Новият модел има адаптивно шаси с регулируеми амортисьори с променлива твърдост и много опции за допълнително оборудване, включително система за автоматично паралелно паркиране, система за следене на мъртвите зони и система за кръгов обзор с пет цифрови видеокамери. Освен това, като допълнителна екстра се предлагат панорамен покрив, аудиосистема и навигация със сензорен дисплей, оборудвана с технологията Dual View, даваща възможност на водача и пасажера до него да виждат различни изображения на един екран.

Range Rover Evoque се предлага стри дизайнерски теми - Pure, създаваща чувство за модерност; Prestige, която залага на лукса и Dynamic, която придава самоуверен и спортен характер на автомобила. Всяка тема е по своему привлекателна по отношение на екстериорния стил, интериорните решения и характеристиките на оборудването, които предлагат най-високо ниво на комфорт в купето и удобства за хората в него.

Range Rover Evoque се предлага и с богат избор от двигатели – бензинови и дизелови с шестстепенни механични и автоматични скоростни кутии. Мощността на моторите варира от 150 к.с. до 240 к.с. Това е първият модел на Range Rover, който дава възможност за избор между 2WD (предно предаване) и 4WD (4х4).

назад към всички