• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Range Rover Autobiography – яхта на колела

В Женева официално обявяват цените на Evoque .

Land Rover показва и супер хибрид

Тази година международното автомобилно изложение в Женева ще бъде по-различно и вълнуващо за марката Land Rover. Британците ще покажат супер прототип на най-новия си хибриден модел Range_e. Екологичният автомобил на бъдещето е разработен на базата на Range Rover Sport. Той е оборудван с 3.0 литров ТDV6 дизелов двигател и разполага със специална автоматична трансмисия ZF. Range_e e първият 4x4 модел от гамата на Land Rover с впечатляващо нисък разход на въглеродни емисии от 89 г/км. Той може да развие скорост от 193 км/ч и да измине 1112 км. с един резервоар.

На автомобилното изложението в Женева ще бъде показан и Range Rover Evoque във версии с 3 и 5 врати. Тогава официално ще бъде обявена и цената на най-дългоочаквания компактен SUV автомобил в премиум сегмента. Инженерите на британската марка ще покажат и богата гама опции и аксесоари, с които всеки клиент може да индивидуализира своя нов Evoque по начина, който желае и мечтае. Клиентът ще може да избира между различен дизайн на екстериора, контрастиращи цветове на покрива и спойлера и различни иновативни технологии, които гарантират допълнителен комфорт и удоволствие от шофирането. Evoque дава различни опции и при избора на тапицерии. Клиентът може да избира между 3 теми – Pure, Prestige и Dynamic в зависимост от собствената си вътрешна нагласа.

В Женева ще бъде представена и лимитирана серия Range Rover Autobiography Ultimate Edition – най-луксозният Император, произвеждан някога. Той предлага ненадминати нива на удобства и комфорт както за водача така и за пътниците. Те ще се наслаждават на ръчно изработена кожена тапицерия от най-високо качество и на специална настилка от тиково дърво, вдъхновена от дизайна на най-модерните яхти. И за да бъде луксът наистина ненадминат за пътниците на задните седалки е обособено специално място, където е интегрирана последната версия на най-модерната iPad технология.

В меката на шоколадите Land Rover ще покаже и лимитирана версия на Discovery 4 (Limited Edition) в черен и бял цвят по избор. Освен с ненадминати офроуд способности тази серия на модела впечатлява с изключително модерен салон и луксозно обособено „командно” място за водача.

Официалната пресконференция на щанда на Land Rover ще започне на 01 март точно в 14:45 ч.

назад към всички