• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Промоционални пакети за техническата поддръжка

За автомобилите извън гаранционен срок Мото-Пфое предлага преференциални пакетни цени за за най-разпространените манипулации по поддържането на автомобилите в перфектно техническо състояние.

Така смяната на масло и маслен филтър струва 121 лева за Ford Fiesta, 130 лв за Focus и Mondeo, 160 лв за Connect и 180 лв за Transit. Пакетната цена за същата услуга с включени горивен и въздушен филтър струва съответно от 220 лева за Ford Fiesta, Focus и Mondeo. Смяната на предни накладки и спирачна течност за същите модели е съответно от 144, 156 и 157 лв. Смяната на задни дискове, задни накладки и спирачна течност започва от 389 лв, а нови чистачки и 2 л. концентрат за измиване на предното стъкло ще ви струват от 90 до 112 лв.

Ето няколко примера за тези пакети при Volvo. Смяна на масло и маслен филтър варира от 115 лв. за S40 до 190 лв. за XC90, в добавка на горивен и въздушен филтър, цената на пакета вече е само 235 лв. за S40 и нараства в диапазон до 335 лв. за XC90. Смяната на задни и предни накладки, вкл. на спирачна течност започва от 385 лв. и стига до 465 лв. за същите модели.

Смяната на чистачки вкл. зареждане с 1 л. концентрат е в диапазона 65-85 лв., а почистването на климатичната инсталация за всички модели е на стойност 77 лв.

За поддържането на Вашия Land Rover извън гаранация ще са Ви необходими за смяна на масло и маслен филтър между 160 лв. за Freelander I и 223 лв. за Discovery II, в добавка на филтри за купето, горивен и въздушен цената на пакета вече е само до 367 лв. за Freelander I и Range Rover. Смяната на чистачки вкл. зареждане с 1 л. концентрат е в диапазона 54-84 лв. за изброените три модела автомобили.

Посочените примери далеч не изчерпват всички промоции за поддържането в отлично техническо състояние на Вашия автомобил с марка Ford, Volvo, Land Rover или Range Rover – само попитайте Вашия търговски или сервизен консултант за манипулацията, която Ви интересува.
назад към всички