• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Програмата СЕРВИЗ + или как скъпото излиза по-евтино

Известна е псих олог ическата нагласа сред не малка част от собствениците на автомобили, че цените в представителните сервизи на автомобилните производители са високи. Най-често след изтичането на гаранционния срок на автомобила те престават да ги посещават и стават клиенти на някой похвален от роднини, приятели, или познати майстор с малък сервиз от гаражен тип. В това, разбира се, няма нищо лошо, ако майсторът е наистина добър. Трябва още да признаем, че цените в представителните сервизи наистина са по-високи – тъкмо, защото са сертифицирани от производителите, инвестира се е в качествена техника и оборудване, обучение на специалистите, информационен обмен и прочие, и прочие.

Борбата за клиенти и тяхното задоволство от качеството на предоставената им услуга предизвиква оторизираните сервизи да предприемат кампании за задържане или привличане в кръга на лоялните си потребители на именно тези собственици на „остарели” автомобили (= 5+ години). Най-важният инструмент за това, разбира се, е цената. МОТО-ПФОЕ кани собственици на автомобили FORD, VOLVO и LAND ROVER, произведени преди 2005 г., да посетят сервизните комплекси на компанията и да се възползват от преференциални цени с отстъпка 20% върху стойността на труда, маслото и масления филтър.

В допълнение те получават безплатен преглед и експертна оценка на състоянието на автомобила. Ако решат да се възползват от офертата – услугата или ремонтът на база на прегледа се извършват също на ексклузивна стойност, в специализиран сервиз, от обучени специалисти, с оригинални резервни части и гаранция и на конкурентни цени спрямо неофициалните, малки сервизни предприятия.

Индиректна полза също има – повишава се остатъчната стойност на автомобила при последваща продажба. Във всеки момент може да се инспектира и докаже историята на поддръжката на колата, подробно документирана в системата на Мото-Пфое. Не на последно място, от програмата Сервиз+ за обслужване на автомобили, произведени преди 2005 г . к лиентите печелят качествено обслужване. Така, на пръв поглед по-скъпото излиза на финала по-евтино. Което винаги е за предпочитане.

назад към всички