• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Представителство на Ford отвори врати в Смолян

Най-новото и модерно автомобилно дилърство в Смолян спестява време и осигурява комфорт на клиентите от региона, предлагайки пълен комплект услуги

Предприемиера за България на Ford Connect

На 14 май в Смолян врати отвори представителство на Ford – най-новото и модерно автомобилно дилърство на територията на град Смолян и региона. Партньорът на Мото-Пфое в продажбата и сервизното обслужване на автомобили Ford в града е фирма „Лидеркар 3000“ ЕООД.

Предпремиера за България по време на откриването направи новият Ford Connect, избран за Международен ван на 2014 г.

Решението за разширяване на дилърската мрежа на Ford и Мото-Пфое е част от корпоративната политика за професионално обслужване и осигуряване на удобство за клиентите. Тези от тях, които живеят в Смолян и региона, могат да разчитат на най-модерни решения за своята мобилност. Собствениците на автомобили Ford вече имат бърз и лесен достъп до пълен набор услуги: продажба на леки и лекотоварни автомобили, резервни части, бързо и качествено сервизно обслужване, застрахователни услуги и денонощна пътна помощ.

„Лидеркар 3000“ ЕООД е създадена през 1993 г. от братята Стефан и Атанас Чилингирови с цел да предадат опита си от автомобилния спорт на клиентите си чрез верига от центрове за комплексно обслужване на автомобили. Дейността на фирмата обхваща сервиз на леки и лекотоварни автомобили, доставка на оригинални авточасти, стенд за геометрия на автомобили, център за гуми, годишни технически прегледи, всички видове застраховки, маркиране на автомобили, автомивка, продажба на оказионни автомобил, тенекеджийни и бояджийни услуги, денонощна пътна помощ, организиране на автомобилни състезания и др.

Решението на Лидеркар 3000 за инвестиране в представителство на Ford в Смолян е обусловено от богатия потенциал на региона. Ford отдавна присъства като предпочитана автомобилна марка сред потребителските нагласи и търсене, а Мото-Пфое има много клиенти от района, обслужвани до този момент най-често във филиала на автомобилната компания в Пловдив. Инвестицията създаде и нови работни места.

„Радваме се на познанството ни с братя Чилингирови, които са развили наистина добър и устойчив бизнес в района, с огромен потенциал. Днес откриваме най-модерното автомобилно дилърство в Смолян. В Мото-Пфое сме щастливи от факта, че имаме доверен партньор за продажбата и сервизното обслужване на Ford в Смолян и региона, където имаме над 150 клиента, обслужвани досега основно в Пловдив. Дилърството ни в Смолян е 17-ото от мрежата ни в България, а Лидеркар 3000 е надеждна компания с дълъг професионален опит в автомобилния бизнес и над 20-годишна история“, заяви Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

ЦИФРИ И ФАКТИ ЗА НОВИЯ КОМПЛЕКС НА FORD

Адрес:
• Шоурум – гр. Смолян, ул. „Д. Благоев“ 3
• Автосервиз – гр. Смолян, ул. „Миньорска“ 25
Площ:
• Шоурум – 129 кв. м
• Автосервиз – 212 кв. м
• Паркинг – 950 кв. м

назад към всички