• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Показват по екстремен начин новия Jaguar XF

Автомобилът дебютира по високо опънати въжета. Официалната му премиера ще е по време на автомобилния салон в Ню Йорк.

Изцяло новият Jaguar XF ще извърши необикновено пътешествие в Лондон на 24 март, една седмица преди официалното си представяне пред публика в Ню Йорк.
За да осъществят първото в света прекосяване на вода по високо опънати въжета с изцяло новия XF, от компанията Jaguar си сътрудничат с британския експерт по каскадите Джим Додал, ветеран от драматични екшън каскади във филмите за Бонд, Борн и Индиана Джоунс.
Драматичното пътешествие по две 34-милиметрови въжета, опънати високо над водата, ще подчертае достойнствата на новия XF, свързани с лекотата и пъргавината му, и ще може да се проследи на живо на jaguar.com/newxf в 19:00 GMT на 24 март.
Моделът XF бе представен за първи път през 2007 г. и е най-продаваният и най-награждаван автомобил на Jaguar. Последното поколение на автомобила е изцяло ново и ще бъде вторият модел Jaguar, разработен на базата на високотехнологичната алуминиева платформа на бранда. Изцяло новият XF задава нови стандарти в сегмента за тегло и икономичност.
Йън Калъм, директор Дизайн на Jaguar, заявява: „Вярвам, че изцяло новият XF ще бъде най-добре изглеждащият автомобил в своя клас. Елегантен, красив и с пропорции, които носят дълбоко усещане за завършеност - изцяло новият XF ще остане верен на силната традиция на спортните седани Jaguar и същевременно ще бъде напълно в крак с времето си“.
Усъвършенстваният изцяло нов XF ще предлага изключителни нива на технология, финес, лукс и комфорт. Моделът ще направи световния си дебют на автомобилния салон в Ню Йорк на 1 април, когато ще бъде представена цялата гама и всички технически детайли, подчертаващи неговите водещи в класа достойнства, заедно с още снимки и филми.

Следвайте ни на: #NewXF

назад към всички