• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Печелившите от томболата на KA

На 8 юли 2009 г. във фирмения комплекс „Люлин” на Мото-Пфое бяха изтеглени имената на тримата щастливци, които ще пътуват за Милано. Точно в 17 ч. започна тегленето на жребия в присъствието на нотариус Румен Богданов, рег. № 273 – НК при СРС и комисия в състав: Мила Георгиева – рекламна агенция „Лоу Суинг”, Рада Папалезова – консултант в музейна експозиция „Форд и България” и Мария Панева – специалист клиентски програми в „Мото-Пфое БГ” ЕООД. Малката Вики от София изтегли печелившите с присъщото за четиригодишно дете чистосърдечно усърдие и вълнение. Имената на късметлиите, по реда на изтеглянето им, са:

Димитър Василев, гр. Бургас

Петя Асланова, гр. Варна

Иван Каблешков, гр. Пловдив

Честито на печелившите! Желаем им искрено да се забавляват и наслаждават на шопинг тура си в столицата на модата – Милано през септември!

Изтеглени бяха имената и на три резерви, в случай че някой от победителите няма възможност да пътува: Янко Кафалиев, гр. Бургас; Пламен Младенов, гр. Мездра и Петър Иванов, гр. Пловдив.

Томболата стартира в началото на месец март тази година, като условието за участие в нея беше всички желаещи да се регистрират на сайта www.findka.bg и да тестват новия Ford Ka. Жребият за победителите се тегли между 273-ма финалисти преминали етапите от играта. Наградата не може да бъде преотстъпвана, нито да се предоставя паричната равностойност на пътуването.

назад към всички