• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Отвори врати изцяло новият автосалон на Jaguar, Range Rover и Land Rover

Мото-Пфое разкрива магията на съвършения британски лукс

На 31 май на бул. Сливница 444 в София, Мото-Пфое официално откри изцяло обновеният автосалон на едни от най-престижните брандове в премиум сегмента – Jaguar, Range Rover и Land Rover. Шоурумът отговаря на най-новите стандарти на британските марки, които са в сила от края на миналата година. Според специалисти автосалонът е един от най-луксозните и модерни в цяла Европа. Той е оборудван с най-актуалните мултимедийни системи за конфигуриране на автомобили с touch screen система и е готов да посрещне и най-взискателните клиенти.

Новият шоурум се простира на площ от 465 кв.м. Обзаведен е с премиум продукти на водещи международни производители на мебели и осветление. Меката и стилна кожена тапицерия на зоната за клиенти е специална доставка от фирма VITMA, известна в целия свят със свръх качествените си материали. Иновативното осветление, адаптирано за показване на автомобили, е доставено от Artemide, а модерните технологии са изработени от Vizona. В центъра на салона е обособена специална зона, в която се акцентира върху най-хитовите модели на трите британски бранда. За допълнителното им удобство, уют и спокойствие се грижат последно поколение вентилационни и отоплителни системи, отговарящи на всички високоенергийни стандарти.

Освен в интериора, автосалонът е получил също сериозно обновление и отвън. Пилонът инкорпорира марката Range Rover, а фасадата е променена спрямо изискванията на производителите.

Изцяло обновеният автосалон на Jaguar, Range Rover и Land Rover е инвестиция на Мото-Пфое в чест на 20-годишния юбилей на компанията. ”Ние вярваме в страхотното бъдеще на британските марки, чийто дилър е Мото-Пфое. Знаейки каква продуктова и технологична офанзива на Jaguar/Land Rover започва още тази година, сме уверени, че потребителите в България ще избират още по- често тези автомобили”, заяви Димо Николов, Управител на Мото-Пфое.

Забележително е, че за първите 4 месеца на годината продажбите на всяка една от трите марки са се повишили със 100%. Разбира се, това им отрежда и значително по-голям пазарен дял.

За откриването на новия автосалон специално пристигнаха двама гости от топмениджмънта на трите британски бранда – Волфганг Юнгерер – генерален мениджър на Jaguar за Европа и Каталин Константин – регионален мениджър за България.

По време на събитието за откриването на салона беше дадена и допълнителна информация за най-новия хит в автомобилния свят – Range Rover Evoque. Интересът към най-новия компактен всъдеход в премиум сегмента е огромен, като годишната му квота за България е вече почти продадена.

назад към всички