• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

ОФРОУД В ЦЕНТЪРА НА ГРАДА

На 30 септември започва първото по рода си роуд шоу в България – Land Rover & Range Rover Experience . Жителите на Бургас, Варна и София ще имат уникалната възможност в самото сърце на забързания си град да тестват способностите на пет високопроходими автомобила, които не отстъпват по качество и на най-луксозните съвременни лимузини. Специална метална конструкция, наречена терапод, издигната на два метра и половина над земята дава шанс на всеки желаещ с редовна шофьорска книжка да се убеди лично в неограничените възможности на новата генерация модели от гамата на марките Land Rover и Range Rover .

В самия център на четирите най-големи града в страната тераподът изправя любителите на силни усещания пред екстремни ситуации. Те ще трябва да се преборят с почти вертикален наклон, като ще виждат пред себе си само небето. В следващия миг ще бъдат с две гуми във въздуха, но ще преодолеят и това препятствие, за да се убедят сами в неповторимата сила, легендарни способности и иновативни технологии на Defender , Freelander 2, новите Discovery 4, Range Rover и Range Rover Sport . Арена на роуд шоуто Land Rover & Range Rover Experience ще бъде Пловдивският панаир (27-29.09), Мол Бургас Плаза (30-02.10), площадът пред Катедралата в град Варна (04-06.10) и площад Батенберг в София (09-11.10).

Важно е да се отбележи, че в България Land Rover е единствената автомобилна марка, която през 2009 г. отбеляза значителен ръст в продажбите си (231 автомобила спрямо 178 през 2008 г.), а за първите осем месеца на 2010 положителният баланс отново е факт – 39 спрямо 38 автомобила през 2009, като освен това сред премиум марките на пазара само Land Rover e с увеличени продажби.

Нетрадиционната демонстрация, наречена Land Rover & Range Rover Experience , е част от световно роуд шоу. В България т o ще постави старта на масирана и целенасочена кампания за още по-агресивното налагане на тези превъзходни и луксозни офроуд автомобили на нашия пазар. Благодарение на изцяло обновената гама от високотехнологични модели, новите, значително по-добри цени и специалния пакет от услуги , официалният дилър на марките в България Мото-Пфое разчита да спечели много повече фенове и клиенти за Land Rover и Range Rover в страната ни.

От началото на годината у нас моделите на Land Rover и Range Rover се предлагат вече с пет години пълна гаранция. В допълнение се предлага пакетът Premium Service , включващ две изключително важни за спокойната експлоатация на автомобилите услуги. Благодарение на Europe Assistance , при проблем на пътя, собственикът може да разчита на 36 месеца безплатна пътна помощ до гаранционните сервизи на марките в цяла Европа. Само за България е валидна и услугата Door to Door (от врата до врата) – екип от професионалисти взимат автомобила на посочен от клиента адрес и след отстраняване на проблема го връщат обратно на уговореното място в отлично състояние.

Светът научава за първи път името Land Rover на 30 април 1948 г. Тогава на автомобилното изложение в Амстердам е показан първият модел на британската марка – Series 1 . Той веднага прави впечатление с авантюристичния си и приключенски дух. С него Land Rover поставя началото на невероятна традиция в производството на автомобили с висока проходимост. И до ден днешен марката не прави никакви компромиси по отношение на качеството на материалите и инженерните технологии. Затова всички нейни модели могат без особена трудност да преодолеят всякакви терени. Редом до Land Rover , в олицетворение на лукс и комфорт , гордо е позициониран и Range Rover - може би най-луксозният, най-мощният и високотехнологичен 4х4 за всякакви терени на всички времена. Той е на върха на „хранителната пирамида” в автомобилния свят. Не случайно голяма част от световните звезди предпочитат Range Rover . Сред тях са Джак Никълсън, Том Круз, Анджелина Джоли, Холи Бери, Ума Търмън и много други.

назад към всички