• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новият Jaguar F-Type SVR, развиващ 322 км/ч, ще направи световен дебют в Женева

Новият Jaguar F-TYPE SVR ще направи своя световен дебют на Автомобилния салон в Женева и ще излезе в продажба през лятото на 2016 г.
Развиващ 322 км/ч, новият F-TYPE SVR е първият Jaguar SVR и е разработен да се възползва от пълния потенциал на двуместен спортен автомобил от алуминий, като в същото време запазва ежедневната си практичност.
По-лек, по-бърз и по-мощен, новият F-TYPE SVR отвежда техническите показатели, динамиката и усещането на водача на ново ниво, като същевременно запазва комфорта и двойствения характер, присъщи на всички автомобили Jaguar.
„Новият F-TYPE SVR е първият Jaguar в серийно производство, разработен от Special Vehicle Operations, и се възползва от всичко, което знаем за прецизното конструиране, динамиката и дизайна.
Резултатът е суперавтомобил за всякакви климатични условия, развиващ 322 км/ч, който можете да шофирате всеки ден - ние дори разработихме версия кабриолет, за да могат ентусиастите да се наслаждават на звука от новата титаниева изпускателна система.“, заяви Джон Едуардс, Изпълнителен директор на Jaguar Land Rover Special Operations.

назад към всички