• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новият Jaguar F-Pace ще е голямата изненада на Автомобилен Салон София 2015

От 17.10 до 25.10 тази година по време на най-голямото автомобилно изложение в България – Автомобилен Салон София 2015 в Интер Експо Център – Мото-Пфое ще представи пред публиката най-новите и най-желани модели на Jaguar и Land Rover.
Имаме страхотна новина от последния час! За първи път след световната си премиера на изложението във Франкфурт новият Jaguar F-PACE ще бъде показан пред публика и това ще се случи, не къде да е, а на изложението Автомобилен Салон София 2015. Най-динамичният и практичен SUV автомобил идва директно от Франция и е един от прототипите на F-Pace.
Всеки посетител на Автомобилен Салон София 2015 ще може да се наслади на живо на първия в историята SUV автомобил, произведен от майстора на луксозните спортни автомобили – Jaguar. F-Pace е съчетание на динамика, лукс и страхотен дизайн, доставящ несравнимо удоволствие от управлението, характерно за британските котки.
С технологичните си иновации F-PACE се грижи за вашата безопасност, свързаност и забавление. F-PACE е с изцяло алуминиева конструкция, което освен че спомага за по-добрата динамика и пътно поведение, подпомага и грижата за околната среда. Моделът се задвижва от изцяло новия Ingenium 4-цилиндров дизелов двигател (2.0 л, 180 к.с.), съчетаващ динамика с ниски разходи на гориво и вредни емисии, както и от двата доказали се в другите модели на марката и претърпели технологична еволюция в F-PACE, V6-двигатели – 3.0 TDV6 дизел с 300 к.с. и 700Нм способен да постигне от 0-100 км/ч за 6,5 сек. и 3.0 Supercharged с 380 к.с. и 450Нм, позволяващ на модела да направи спринт от 0-100 км/ч за впечатляващите 5,5 сек. и да поддържа макс. скорост от 250 км/ч.

Всички, които желаят да се докоснат до новия Jaguar F-Pace, да заповядат на Автомобилен Салон София 2015. Ще Ви очакваме!

назад към всички