• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новият Ford Ranger изтегли 16-тонен камион

Новата генерация на Ford Ranger, който спечели наградата „Международен пикап на 2013 г.“ и е първият в света пикап, награден с 5 звезди за безопасност по време на тестовете на Euro NCAP, демонстрира завидните си способности като успя безпроблемно за изтегли 16-тонен камион по време на демонстрация за българските медии, проведена от Мото-Пфое на 23 януари т.г.

С отлични възможности на и извън пътя, силната гама двигатели, сериозни товарни възможности, способност за теглене и ниво на безопасност, новият Ford Ranger спечели признанието на международното жури за най-добър пикап с 47 точки – повече от общия резултат на втория и третия взети заедно, съответно – Isuzu D-Max и Volkswagen Amarok. Така автомобилът доказа претенциите си, че е универсален супер-боец, с идеална комбинация от комфорт, стабилност на пътя и оф-роуд способности.

Новият Ranger се предлага в три версии на кабината – единична, удължена и двойна – които са сред най-просторните в сегмента. Предлага се с избор от два мощни и икономични Duratorq TDCi дизелови двигатели и с възможност на задвижване 4х2 и 4х4.

Проектиран изцяло наново, Ranger осигурява повече товарно пространство, водеща в класа способност за теглене (на ремарке), иновативни нови технологии за комфорт и в помощ на водача. Той е страхотен за работа и за удоволствие и клиентите ще оценят разликата в мига, в който седнат зад волана.

При двуместната версия Regular Cab, коритото побира 1.82 куб.м, товароносимостта е над 1300 кг. При 2+2 местната Super Cab вариация, обемът е 1.45 куб.м, товароносимостта е над 1250 кг, а при пълноразмерната четириместна Double Cab модификация съответните показатели са 1.21 куб.м и над 1100 килограма.

Новият Ford Ranger вече е в продажба у нас и е на разположение на всеки, който желае да тества свръхспособностите му.

Презентация изтегли тук.

назад към всички