• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

Новият Ford B-MAX ще демонстрира уникален дизайн и ненадминати технологии на изложението в Женева

Ford изненадващо ще отвори вратите на новия си производствен мултифункционален автомобил B-MAX, който ще е главният герой на Автомобилното изложение в Женева през март 2012 г.

Алън Мълали, Президент и Изпълнителен директор на Ford, ще представи в Женева новия B-MAX, който обещава да постави нови стандарти с уникалния си дизайн и най-добрите в класа технологии. Завръщането му в Женева в производствена версия е точно година след представянето на концептуалния модел на изложението в Женева.

„B-MAX съчетава вълнуващ, иновативен дизайн с характеристики, познати досега само в големите автомобили,” коментира Стивън Одел, Председател и Изпълнителен директор на Ford-Европа. „Това е чисто нов автомобил, отговарящ на нуждите на растящ брой клиенти, които искат много повече от техните малки автомобили.”

Производството на B-MAX изисква нов подход при конструирането на вратите, намерил израз в свободния достъп на водача, пътниците и багажа до купето; с интегрирани централни колони в самите врати. B-MAX ще предлага също отлична майсторска изработка и високо качество на материалите, рядко срещани в достъпен автомобил от компактния клас, заедно с гъвкаво място за сядане и водещо в класа пространство за багаж.

Новият 1.0-литров бензинов EcoBoost двигател на Ford, с напредничавата си комбинация от мощност и ефективност, ще е наличен за B-MAX, както и дизеловите TDCi двигатели. Продажбите на B-MAX стартират в Европа по-късно през годината.

назад към всички