• Ford
  • Volvo
  • Jaguar
  • Land Rover
x
Moto-Pfohe Open menu

Новини

НОВИЯТ RANGE ROVER EVOQUE Е АВТОМОБИЛ 4Х4 НА 2012 Г. В СЕВЕРНА АМЕРИКА

По време на международното автомобилно изложение в Детройт топ журналистите на Северна Америка коронясаха Range Rover Evoque за най-добър 4х4 автомобил на 2012 г. Елитният британец се наложи в здрава битка с BMW X3 и Honda CR-V. Той показа по-добри показатели от конкурентите си след обобщаване на резултатите от гласуването в шестте категории – цена, иновация, управление, пътно поведение, сигурност и удоволствие от шофирането.

Победата на Range Rover Evoque в Северна Америка e първа в историята на Land Rover. Различни модели на бранда три пъти са попадали сред финалистите, но никога не са печелили златните медали. Тази година Evoque промени тази традиция, като също спечели признанието за най-добър 4х4 автомобил на различни уважавани автомобилни издания на континента като Motor Trend, Autoweek’s, Road & Travel’s, Decisive Magazine, Automotive Lease Guide (ALG), Bloomber News и много други.

На европейския пазар Evoque също заслужи признанието на доказани автомобилни издания, като Auto Express, Top Gear, The Sun и т.н. От представянето си през септември 2011 г. до сега Range Rover Evoque е завоювал над 50 престижни автомобилни награди. За по-малко от половин година хитовият британец покори с лекота дори доскоро трудни дестинации, като Германия, Китай, Португалия, Южна Африка, Австралия, Бразилия, Испания, Индия, Франция, Чехия и Нова Зеландия.

Evoque е и един от 7-те финалиста за автомобил на годината в Европа, чиито победител ще стане ясен по време на изложението в Женева през месец март тази година.

назад към всички